esss

Ak Parti Esenyurt İlçe Başkanı Yasir Çelik'ten CHP'ye Sert Tepki!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ak Parti Esenyurt İlçe Başkanı Yasir Çelik'ten CHP'ye Sert Tepki!
AK Parti Esenyurt İlçe Başkanı Yasir Çelik, Sosyal medya hesabından CHP’ye yüklenerek çok sert açıklamalarda bulundu. Başkan Çelik, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi.

İşte o açıklama..

Türkiye Cumhuriyeti Devleti Kovid-19 salgını nedeni ile tüm dünyada yaşanan olağanüstü krizden sağlığımızı olduğu kadar ekonomimizi de korumanın, salgınla ekonomimize daha fazla zarar vermeden mücadele etmenin yollarını en başarılı şekilde arayan yegane ülkelerdendir.

Bu zor günlerde 82 milyon nüfusu olan ülkemizde ihtiyaç talebi olan vatandaşlarımızın olması da anormal bir durum değildir; kaldı ki devletimiz tüm imkanları ile dört bir koldan oluşan taleplere cevap vermekte bunun için üzerine düşeni fazlasıyla yapmaktadır.

Ülkemizin polisinden askerine, zabıtasından kaymakamına ve valisine kadar tüm gücü, bu zor günlerde milletimizin yanında olmuş; vatandaşlarımızın bu durumdan en az zayiatla kurtulması için olağanüstü bir mücadele örneği sergilemiştir.

Türkiye’de virüs üzerinden haksız siyaset üretmeye çalışan tek bir kurum vardır. Virüs üzerinden siyaset yapan bu zihniyet CHP’dir.

-İşte bu zihniyet, ambulans uçaklarla dünyanın her köşesinden vatandaşlarını toplayıp getiren büyük devleti görmez!

-İşte bu zihniyet dünyanın en güçlü ülkelerinin aciz kaldığı durumda 57 ülkeye sağlık malzemesi hediye edebilen büyük Türkiye Cumhuriyeti devletini görmez!

-İşte bu zihniyet yüz binlerce vatandaşını yurtdışından ücretsiz getirip 14 gün ücretsiz misafir ettiğini görmez!

-İşte bu zihniyet yurtdışında 3500 dolara yapılan testin Türkiye’de ücretsiz yapıldığını görmez!

-İşte bu zihniyet 4 milyon vatandaşına 1000 tl nakit yardım yapıldığını görmez!

-İşte bu zihniyet kapı kapı dolaşıp milletine hizmetlarlık yapan devleti görmez!

Ne yazık ki fiyatı 1 lira olan beş adet bez maske üzerinden devleti ve hükümeti eleştirir.

Tüm dünyayı etkisi altına alan bu pandemi döneminde parmakla gösterilerek başarısından söz ettiren, dünyanın dört bir yanına Cumhurbaşkanlığı Forsuyla yardım gönderirken bir yandan da terörle etkin mücadelesini sürdüren, milli ve yerli üretimin, yatırımların devamını sağlayan Başkanımıza oturduğu küçük masadan dil uzatmak dışında hiçbir varlığı olmayan küçük beyinler ne yazık ki Covid 19 virüsünden daha tehlikelidir.

Virüs ülkemizi ve dünyayı üç beş ay tehdit eder gider ;ama ne yazık ki CHP zihniyeti bu ülkeyi tam 80 yıldır tehdit etmektedir ve bu virüslü zihniyetin aşısı henüz bulunmamıştır.

Kaynak:Esenyurt Haberleri

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ev hanımlarına emeklilik müjdesi!Önceki Haber

Ev hanımlarına emeklilik müjdesi!

Gelecek Partisi İl Başkanı Şahin'den Başkan Veysel Karatay’a ZiyaretSonraki Haber

Gelecek Partisi İl Başkanı Şahin'den Baş...

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!