esss

Ardahan Ak Parti’den gövde gösterisi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ardahan Ak Parti’den gövde gösterisi
Ak Parti 14 Mayıs tarihinde yapılacak olan seçimlerde yarışacak olan Ardahan milletvekili adaylarını görkemli bir törenle karşıladılar.

AK Parti Ardahan Milletvekili Adayları ilk sırada Kaan Koç, ikinci sırada ise Güven KARAKOYUN’un aday olarak açıklanması sonucu 28. Dönem Milletvekili Adaylarının tanıtımını gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen tanıtım sonrası tekrar Ardahan’a dönen Koç ve Karakoyun’u karşılayan binlerce vatandaş adeta Ardahan gündemine damga vurdular.

Ardahan Üniversitesi kavşağında düzenlenen karşılama programına ak parti Ardahan İl Başkanı Ersin Yılmaz, Belediye Başkanları, İlçe Başkanları, İl Genel Meclis Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, partililer ve vatandaşlar hazır bulundu. Burada vatandaşları selamlayan Milletvekili adayları Kaan Koç ve Güven Karakoyun, konvoy eşliğinde kent merkezine giriş yaptı ve İl Başkanlığı binası önünde açıklamalarda bulundular.

Mütevazi kişiliğiyle tanınan AK Parti İkinci sıra Milletvekili adayı Güven Karakoyun, “Kıymetli kardeşlerim AK Parti’nin kurulmasının bir amacı vardı, AK Parti halkın tüm beklentilerine cevap verdi. Ülkemiz 10 yıl geriye gidiyordu AK Parti buna dur dedi. Cumhur İttifakı ile beraber inşallah ülkemizin önünü daha da açacağız. Kıymetli hemşehrilerim hepinize katılımınız için teşekkür ediyorum” dedi.

KAAN KOÇ ATALAY’I UNUTMADI

AK Parti Ardahan 1. Sıra Milletvekili Kaan Koç ise şunları söyledi: “14 Mayıs’ta yapılacak 28. Dönem milletvekili seçimlerinde partimizden aday adayı olan kıymetli arkadaşlarımızı tebrik ediyor bu süreçte onlarla hep beraber bu yolda yürümek istiyoruz. Hep birlikte başaracağız. Teşkilat içinde olduğum süre boyunca birlikte huzur içinde çalıştığımız Ankara’da emeklerine çalışmalarına şahit olduğum Ardahan için çok çaba sarf eden milletvekilimiz Orhan Atalay hocamıza bir kez daha teşekkür ediyorum ifadelerini kullandı.”

Kaynak:Esenyurt Haberleri

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Recep Karakoç CHP Milletvekili adayı olduÖnceki Haber

Recep Karakoç CHP Milletvekili adayı old...

Kadıoğlu gidince, Bayram Şenocak’a piyango vurdu!Sonraki Haber

Kadıoğlu gidince, Bayram Şenocak’a piyan...

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!