esss

Ardahan Kültürevi iftarına yoğun ilgi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ardahan Kültürevi iftarına yoğun ilgi
Merkezi İstanbul Esenyurt’ta bulunan Ardahan Kültürevi yoğun katılımın olduğu iftar programını Esenyurt Kültür merkezinde gerçekleştirdi.

Her yıl olduğu gibi bu yılda geleneksel iftar programı düzenleyen Ardahan Kültürevi, yapılan Kurs ve sınavlar sonrası sertifika almaya hak kazanan kursiyerlere sertifikaları verildi.

Düzenlenen iftar yemeğine; Esenyurt Kaymakamı Dr. Vural Karagül, Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, Siyasi Parti İlçe Başkanları ve temsilcileri, Belediye Meclis üyeleri, Muhtarlar, STK temsilcileri, Basın mensupları,  Ardahan Kültür Evi yöneticileri ve derneğe katkı sağlayan iş adamları katıldı.

Başkan Çifci Teşekkür etti

İftar programını katılan herkese teşekkür eden Ardahan Kültürevi Başkanı Efrail Çifci, “Paylaşmanın en güzel örneklerinden birini yaşadığımız Ramazan ayımız mübarek olsun. Rabbim tutulan oruçları kabul etsin. Bu güzel ayın hürmetine Rabbim birliğimizi, dirliğimizi, dostluğumuzu, samimiyetimizi daim etsin inşallah. Ayağınıza, yüreğinize sağlık. Hepinize buraya kadar gelerek bizi mutlu ettiğiniz için teşekkür ederiz. Afiyet, şeker olsun”  dedi.

Başkan Bozkurt: İftar sadece bir akşam yemeği değildir, iftar paylaşmaktır

“İftar sadece bir akşam yemeği değildir, iftar paylaşmaktır ve Ramazan’ın güzelliklerinden bir güzelliktir. Bu iftarı veren Ardahan Kültürevi yönetimine teşekkür ediyorum. Ramazan güzellikler ayı, paylaşma ayı, Ramazan ayı, herkesin kendine, hayatına dikkat ettiği bir aydır. İnşallah bu güzelliklerde devam eder, sonrasında güzel bir bayram yaparız. Bütün günlerinizin bayram tadında olması temennisiyle, hepinize hayırlı akşamlar diliyorum. Ramazan’ınız mübarek olsun, bayramınız mübarek olsun. Rabbim hep birlikte olmaktan hiçbirimizi ayırmasın.” dedi.

Kaynak:Esenyurt Haberleri

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bilişimci Suat Işıklı'dan çocuklara drone kullanma imkânıÖnceki Haber

Bilişimci Suat Işıklı'dan çocuklara dron...

Esenyurt'ta dehşet anları: Site yönetimi Polise saldırıp silahını aldılarSonraki Haber

Esenyurt'ta dehşet anları: Site yönetimi...

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!