esss

Ardahan’da Dev Yatırım açılışına sayılı günler kaldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ardahan’da Dev Yatırım açılışına sayılı günler kaldı
Ardahan'da 300 kişiye iş imkânı sağlayacak olan dev tekstil fabrikasının açılışına sayılı günler kaldı.

Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir'in teşvikleriyle hayata geçirilen projeyle Ardahan ekonomisinin kalkındırılması planlanırken, fabrikanın yatırımcısı olan tekstilci Taner Badem ve Mehmet Yıldız ‘Ardahan’dan büyükşehirlere olan göçleri durdurmak istiyoruz. Ardahan’da da çalışma olanaklarının çeşitlendirilmesini önemsiyoruz. Devletimiz de bize destek oluyor. Bu girişimimizden dolayı devletimizin bize sunduğu teşviklerle birlikte çıktığımız bu yolda, amacımız Ardahan’daki iş gücünü arttırmak ve istihdama katkıda bulunmak’  dedi.

Koronavirüs pandemisinin gölgesinde Ardahan'da çoğunluğu kadın 300 kişinin istihdam edileceği tekstil fabrikası projesi tamamlandı. Ardahan'ın göç problemine merhem olması beklenen fabrikanın içerisinde üretim atölyesi, yemekhane, sosyal dinlenme alanı ve yönetim ofisi bulunuyor. Ardahan'da tarihinde ilk kez böyle bir fabrikanın kurulduğunu söyleyen ve fabrikanın işletmeciliğini üstlenen Taner Badem, yüzlerce kişiye iş imkanı sağlanan projenin hayata geçirilmesinde Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir'in manevi desteklerinin önemli olduğunu vurguladı.

REFAH SEVİYESİNİ YUKARIYA TAŞIYACAĞIZ

300 kişilik tekstil fabrikasının işletmeciliğini yapacak olan Badem ve Yıldız, ünlü bir giyim firmasının üretim yapacağını ve kendilerinin de dikim, ütü ve paketleme alanında faaliyet göstereceklerini anlattı. Ardahanlı vatandaşlara sağlanacak olan istihdamla Ardahan halkının refah seviyesini ellerinden geldiğince yukarıya taşımaya çalışacaklarını ifade eden Badem ve Yıldız, "İçimde bitmeyen bir Ardahan sevgisi var. Ardahan ekonomisini kalkındıracağız. Ekonomiyi canlandırmak hedefimiz. Bu Ardahan'da Tekstil fabrikası anlamında ilk olacak" ifadelerini kullandı.

DEVLETİMİZİN DESTEKLERİYLE BU YOLA ÇIKTIK

Badem ve Yıldız, sözlerini şöyle sonlandırdı: "Ardahan'dan büyükşehirlere olan göçleri durdurmak istiyoruz. Ardahan'da da çalışma olanaklarının çeşitlendirilmesini önemsiyoruz. Devletimiz de bize destek oluyor. Bu girişimimizden dolayı devletimiz bize sunduğu teşviklerle birlikte çıktığımız bu yolda amacımız Ardahan'daki iş gücünü arttırmak ve istihdama katkıda bulunmak."

Kaynak:Sabah

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 1
    KIZGIN
Esenyurt'ta dilencinin üzerinden jip anahtarı çıktı!Önceki Haber

Esenyurt'ta dilencinin üzerinden jip ana...

82 saatlik kısıtlama öncesi trafik yoğunluğu; yüzde 75Sonraki Haber

82 saatlik kısıtlama öncesi trafik yoğun...

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!