esss

Avcılar Hospital yönetimi Gazetecilerle iftarda buluştu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Avcılar Hospital yönetimi Gazetecilerle iftarda buluştu
Bölgemizin önde gelen sağlık kuruluşlarının başında gelen Avcılar Hospital, Haliç Üniversitesi ile ortaklık yaparak Tıp Fakültesi Hastanesine dönüştü. Hastane bundan sonra önemli hedeflerin yanı sıra akademik faaliyetlerde de bulunacak.

İftar yemeğinde bölgemizin önemli gazetecilerini ağırlayan Haliç Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Avcılar Hospital yönetimi almış oldukları birliktelik kararını kamuoyu ile paylaştı.

Üniversite hastanesi olmak hep hayalimdi

İftar yemeğinde gazetecilere konu ile ilgili açıklama yapan Haliç Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Avcılar Hospital yönetim kurulu başkanı Recep Tetik, ‘Üniversite hastanesi olmak hep hayalimdi. Hastanemiz sunum standartları açısından daha güçlü hale gelecek. İnşallah güçlü akademik kadrosunun desteğiyle Türkiye’nin ve dünyanın sayılı sağlık kurumları arasında yer alacak.” ifadelerini kullandı.

Mehmet Müezzinoğlu’nun ve Recep Tetik’in katkısı büyük

Haliç Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Avcılar Hospital Başhekimi Prof. Dr. Fetih Rüştü Yıldız ise süreçle ve bundan sonra ki hedefleriyle alakalı gazetecilerin sorularını yanıtladı. Yıldız, güçlü akademik kadronun aktif yer alacağı sistemle sağlık hizmeti sunumunda öne çıkmayı amaçladıklarını dile getirirken, ‘Hastanemizin kuruluşunun zerinden 24 yıl geçti. Bölgeye ciddi katkıları olmuş bir hastane. Daha ileriye nasıl taşıyabiliriz diye bir buçuk senedir Mehmet Müezzinoğlu ve hastane yönetimiyle müzakere ettik.

Üniversite hastanesi olması önemliydi. Hedefimize ulaştık. Tabi ki birinci hedef bu. Daha büyük hedeflerimiz olacak. Üniversite hastanesi olması hem hastanemize hem de bölgeye ciddi katkı sağlayacak. Avcılar Hospital ve Üniversite birlikteliği ve burada ki kadrolar niteliğimizi de artıracak. Bazı alanlarda hizmet vermediğimiz bölümler var. Onlar içinde çabalayacağız. Hastanemiz bugün 203 yatağa ulaştı. Her türlü ameliyatın yapıldığı, her alanda hocaların ve uzman hekimlerin bulunduğu hastane oldu. Daha yüksek alanlara taşımak için çaba göstereceğiz. Mehmet Müezzinoğlu’nun ve Recep Tetik’in katkısı önemli. Hedefimiz büyük ve önemli.

Kaynak:Esenyurt Haberleri

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Esenyurt ile Kaolinovo arasında Kardeşlik Protokolü imzalandıÖnceki Haber

Esenyurt ile Kaolinovo arasında Kardeşli...

Avcılar Hospital artık bir üniversite hastanesiSonraki Haber

Avcılar Hospital artık bir üniversite ha...

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!