esss

Başkan Bozkurt 19 Mayıs’ı çok farklı Kutladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Bozkurt 19 Mayıs’ı çok farklı Kutladı
Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, 19 Mayıs’ın 101’nci yıldönümünde, Cumhuriyet Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı’na çelenk bırakıp saygı duruşunda bulundu.

Atatürk’ün gençlere armağan ettiği 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında Esenyurt Cumhuriyet Meydanında tören düzenlendi. Törene, Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt,  Esenyurt Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Oktay Şahin, CHP Esenyurt İlçe Başkanı Hüseyin Ergin,Saadet Partisi Esenyurt İlçe Başkanı Ender Esiner, MHP Esenyurt İlçe Başkanı Halil Kaval, Gelecek Partisi Esenyurt İlçe Başkanı Veysel Karatay, belediye birim müdürleri ve zabıta personelleri katıldı.

Başkan Bozkurt ve protokolün, Atatürk Anıtı’na çelenk bırakmasıyla başlayan tören, Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve tüm şehitler için saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla son buldu.

Bozkurt Mahalle Mahalle gezerek 19 Mayısı kutladı

 Başkan  Bozkurt, sokağa çıkma yasağına denk gelen 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı için özel bir kutlama hazırladı. Başkan Bozkurt Belediyenin şampiyon sporcularıyla beraber üstü açık otobüse binerek  mahalle mahalle, sokak sokak dolaşarak halkın bayramını kutladı. Başkan Bozkurt ile sporculara belediye bando takımı ile Off Road araçları da eşlik etti.

Esenyurt Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 101’inci yılında kutlamaları vatandaşın ayağına götürdü.  Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün gençlere armağan ettiği 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı coşkusunu en güzel şekilde yaşatmak için üstü açık otobüs ile mahalleleri dolaşarak halkı selamladı.

 Başkan Bozkurt’a uluslararası müsabakalarda şampiyonluklar elde etmiş Esenyurtlu sporcular, belediye bando takımı ve Off Road araçları da eşlik etti. Başkan Bozkurt, daha sonra  bando takımı ve kortej eşliğinde mahalle mahalle sokak sokak dolaşarak, salgın nedeniyle 19 Mayıs’ı evlerinde kutlayacak olan vatandaşların bayram coşkusuna ortak oldu.

Kaynak:Esenyurt Haberleri

Anahtar Kelimeler:
  • 1
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 1
    KIZGIN
Esenyurt'ta trafik tartışması cinayetle bitti!Önceki Haber

Esenyurt'ta trafik tartışması cinayetle...

Esenyurt’ta kaygan yol kazaya neden olduSonraki Haber

Esenyurt’ta kaygan yol kazaya neden oldu

Haber Yorumları

  • Merve19-05-2020 19:23

    Başkan mahalleye yüksek sesle girip çocuklu hasta ve yaşlı insanları rahatsız edeceğine daha naif bir iş yapamaz mıydınız?! Siz hizmet için seçildiniz fanatikliğinizi gösterip holiganlık yapmak için değil!

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!