esss

Başkan Bozkurt: Esenyurt Festivaller Şehri olacak

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Bozkurt: Esenyurt Festivaller Şehri olacak
Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, Esenyurt'ta bu yıl 5'incisi düzenlenen Hamsi ve Horon Festivali'ne katıldı. Alanda, festivale katılanlara seslenen Başkan Bozkurt: "Esenyurt festivaller şehri olacak ve bu tür güzellikleri bölge bölge ve bütün bölgelerin birlikteliğiyle yaşayacağız. Çok güzel konserlerimiz, festivallerimiz olacak” dedi.

Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, Karadeniz Dernekleri Federasyonu tarafından Esenyurt Gaziler Parkı Turgut Özal Stadyumu’nda bu sene 5’incisi düzenlenen Hamsi ve Horon Festivali’ne katıldı. Festivale İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, CHP Grup Başkan Vekili Engin Altay, CHP Milletvekili Emine Gülizar Emecan, AK Parti Milletvekili Şamil Ayrım, Esenyurt Kaymakamı Vural Karagül, CHP Esenyurt İlçe Başkanı Hüseyin Ergin, AK Parti Esenyurt İlçe Başkanı Harun Özer, Demokrat Parti Esenyurt İlçe Başkanı Ali Atmaca, Belediye Başkan Yardımcıları Selçuk Günerhan ve Cemal Güneysu, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı. Başkan Bozkurt, festivalde yaptığı konuşmasında:“Hangi nedenle olursa olsun, bizi kim ayırmak isterse istesin buna müsaade etmeyin!” diyerek birlik ve beraberliğin önemine dikkat çekti. Başkan Bozkurt ayrıca,bundan sonra ilçede birçok festivalin yapılacağını ifade etti.

DÜNYANIN EN GÜZEL COĞRAFYASININ RENGÂRENK ÇOCUKLARIYIZ”

Yüzlerce vatandaşı bir araya getiren Hamsi ve Horon Festivali'nde konuşan Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, Karadeniz bölgesi ve ülkemizdeki renkliliğe işaret ederek birlik beraberlik mesajı verdi. Başkan Bozkurt:“O kadar güzel bir ülkenin evlatlarıyız ki her bölgesi ayrı güzel, her bölgesinin ayrı rengi, ayrı gelenekleri görenekleri, ayrı güzellikleri var. Karadeniz de bunun en güzellerinden bir tanesi. Coğrafi koşulları,gelenekleri kendine özgünama Türkiye’nin diğer bölgeleriyle de uyumlu.Ülkesini sevenvatandaşların yaşadığı bir bölgemiz. Bizler zaman zaman hayatın akışı içinde bu güzelliklerin farkında olmuyoruz, unutuyoruz ama bunu hangi saikle olursa olsun hiçbir zaman unutmayın ki biz, imparatorlukların ardılı ve dünyanın en güzel coğrafyasının rengârenk çocuklarıyız. Birlik ve beraberlik içinde, el ele olduğumuzda önümüze çıkan hiçbir engelin anlamı olmayacaktır. Sizlerden tek ricam var: Hangi nedenle olursa olsun, bizi kim ayırmak isterse istesin buna müsaade etmeyin! Zira Tanrı’nın bize emaneti olan bu bölge, ancak birlik ve beraberlik içinde olduğumuzda, beraber irade kullandığımızda, birbirimizi sevdiğimizde, saydığımızda birbirimize değer verdiğimizde, değerini bulabilir” şeklinde konuştu.

“KONSERLERLER, FESTİVALLER OLACAK”

Festivalin düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür eden Başkan Bozkurt, bundan sonra Esenyurt’ta birçok festivalin yapılacağını söyledi. Başkan Bozkurt şöyle konuştu:“Emeklerinize sağlık, bu zor şartlarda önemli bir şey başardınız, hepimizi bir araya getirdiniz. Bundan sonra zaten Esenyurt festivaller şehri olacak ve bu tür güzellikleri bölge bölge ve bütün bölgelerin birlikteliğiyle yaşayacağız.Çok güzel konserlerimiz;edebiyat alanında, başka alanlarda festivallerimiz olacak. Yine hep beraber bunun tadını çıkaracağız. Bütün bunların farkında olmak için lütfen birliğimizi, beraberliğimizi bozmayalım.”

Kaynak:Esenyurt Haberleri

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Esenyurt'ta taksiciye ilacını aldırıp, parasını çaldıÖnceki Haber

Esenyurt'ta taksiciye ilacını aldırıp, p...

Et ve Süt Kurumu Genel Müdürü Osman Uzun görevden alındı!Sonraki Haber

Et ve Süt Kurumu Genel Müdürü Osman Uzun...

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!