esss

Başkan Bozkurt Göle Festivaline damgasını vurdu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Bozkurt Göle Festivaline damgasını vurdu
Ardahan’ın Göle ilçesinde düzenlenen ’21’inci Uluslararası Göle Kültür ve Kaşar Festivali’nde Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt damgasını vurdu.

Göle'de bu yıl 21’incisi düzenlenen Uluslararası Göle Kültür ve Kaşar Festivali renkli görüntülere sahne oldu. Festivale AK Parti Milletvekili Orhan Atalay,  Ardahan Valisi Hüseyin Öner, Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt,  Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, İlçe Kaymakamı Haluk Koç, İlçe Belediye Başkanı İlhan Gültekin, Köprülü Belediye Başkanı Yücel Akkoç, Başkan Yardımcısı Hayrettin Babahan, Basın Yayın Müdürü Metin Karakoç, İl Jandarma Komutanı Ali Naci Aldemir, protokol üyeleri, STK temsilcileri, siyasi parti temsilcileri ve çok  sayıda vatandaş katıldı.

Başkan Bozkurt’a memleketinde ilgi büyüktü

Baba ocağı Göle’de binlerce kişinin karşıladığı başkan Bozkurt’ta gösterilen ilgi oldukça yoğun olurken, ilçenin dört bir tarafına asılan pankartlar da ise ‘Göle’nin öz evladı memleketine hoş geldin’ yazıları dikkatlerden kaçmadı. Yaptığı ziyaretlerde ve katıldığı festivalde gösterilen ilgi ile bölgeye damgasını vurdu. İstanbul’dan maddi ve manevi destek vererek onlarca otobüs kaldıran binlerce kişinin gelmesine vesile olan Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt’un payı büyük oldu.

Göle Kültür ve Kaşar Festivali’nde protokol üyeleri ile beraber yer alan Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, günün anlam ve önemine ilişkin 10 ton sütten üretilerek özel hazırlanan 1 tonluk kaşar peynirini kesip basın mensuplarına ve vatandaşlara ikram etti.

Festivalde konuşan başkan Bozkurt, “Katıldığımız 21. Ulusal Göle Kültür ve Kaşar Festivli büyük bir coşkuyla başladı.  Dayanışmaya, birlik ve beraberliğe güç veren bu renkli festivalde emeği olan herkese teşekkür ediyorum. "  dedi.

Ayni zamanda kısa bir konuşma yapan, Göle Belediye Başkanı İlhan Gültekin de ilçede üretilen kaşar peynirinin kendileri için çok önemli olduğunu, bu nedenle bu tür etkinlikleri düzenleyerek ürünlerinin daha çok bilinmesini amaçladıklarını aktardı.

Festivalde güreş müsabakaları, at yarışları ve halk oyunları gösterileri düzenlendi. En iyi kaşar üreticilerinden birinci, ikinci ve üçüncüye plaket takdim edildi.

HABER / HAKAN AZAR

Kaynak:Esenyurt Haberleri

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Başkan Kahriman, Esenyurtlu hemşerilerimiz aynı sorunla başbaşa bırakıldıÖnceki Haber

Başkan Kahriman, Esenyurtlu hemşerilerim...

Esenyurt İlçe Sağlık Müdürü’nden uyarıSonraki Haber

Esenyurt İlçe Sağlık Müdürü’nden uyarı

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!