esss

Başkan Bozkurt öğretmenlerle kardeşlik halayı çekti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Bozkurt öğretmenlerle kardeşlik halayı çekti
Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, ilçede görev yapan öğretmenleri 24 Kasım Öğretmenler Günü etkinliğinde ağırladı. Kendisi de bir öğretmen çocuğu olan Başkan Bozkurt, Mustafa Özarslan’ın da sahne aldığı etkinlikte öğretmenlerle halay çekti.

Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla ilçede görev yapan öğretmenler onuruna bir kutlama etkinliği düzenledi. Esenyurt Kültür Merkezi’nde düzenlenen yemekli kutlamaya öğretmenler ve aileleri katıldı. Halk müziğinin güçlü sesi Mustafa Özarslan’ın da sahne aldığı etkinlikte, Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt öğretmenlerle kardeşlik halayları çekti, birlik ve beraberlik mesajları verdi.

“Karanlık günlerde ışığımız oluyorsunuz”

Etkinlikte yaptığı konuşmada öğretmenliğin önemine vurgu yapan Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, “Ben de Köy Enstitüsü mezunu bir öğretmenin çocuğuyum. Dolayısıyla bugün sizlerle beraber olmak benim için ayrı bir önem taşıyor. Öğretmenin ne demek olduğunu, yaşantısının nasıl olduğunu çok iyi biliyorum. Sizler çocuklarımızı bir hamur gibi yoğurup birbirini seven, birbirine saygı duyan, ülkesini seven, insanları ayırmayan bir hale getiriyorsunuz, o kültürü aktarıyorsunuz. Aynı zamanda karanlık günlerde ışığımız oluyorsunuz, önümüzü görmemizi sağlıyorsunuz, korkulardan uzaklaştırıyorsunuz bizi, çok önemli bir iş yapıyorsunuz. Bir ülkenin gelişmesi öğretmenlerinin çalışmasıyla, kalitesiyle direk ilgilidir diye düşünüyorum. O yüzden bugüne kadar verdiğiniz emekler için çok ama çok teşekkür ediyorum. Başta babam olmak üzere, vefat eden tüm öğretmenlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’e bu ülkeyi yaşanır kıldığı için minnetlerimi sunuyorum” diye konuştu.

“Birlik ve beraberliğin önemini anlatın”

Öğretmenlerden birlik ve beraberliğin önemini sıkça anlatmalarını isteyen Başkan Bozkurt, “Son yıllarda biraz fazla ayrıştık birbirimizden. Farklılıklarımız sanki çok büyük çelişki gibi anlatıldı bize.  Ne olursunuz bundan sonra birliği, beraberliği, sevgiyi daha çok anlatalım. Savaşın ne kadar kötü olduğunu anlatalım. Gelişmek için bilimin ne kadar önemli olduğunu bir kez daha anlatalım. Öncelikle Esenyurt’ta sonra İstanbul ve Türkiye’de çalışarak, hakça paylaşarak daha güzel günlerde yaşayalım” ifadelerini kullandı.

Başkan Bozkurt’un konuşmasının ardından sahneye halk müziği sanatçısı Mustafa Özarslan çıktı. Özarslan’ın söylediği türkülerle halay çeken öğretmenlere Başkan Bozkurt da eşlik etti.

Kaynak:Esenyurt Haberleri


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
HDP Esenyurt ilçe eş başkanı tutuklandıÖnceki Haber

HDP Esenyurt ilçe eş başkanı tutuklandı

Karaaslan: 'Esenyurt’un imajını birlikte düzelteceğiz'Sonraki Haber

Karaaslan: 'Esenyurt’un imajını birlikte...

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!