esss

Başkan Çelik; Büyükçekmece Belediyesi İyi Yönetilmiyor!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Çelik; Büyükçekmece Belediyesi İyi Yönetilmiyor!
Geçtiğimiz günlerde Büyükçekmece Meclis toplantısında Ak Parti Büyükçekmece Meclis üyesi Zerrin Çağlar’ın vermiş olduğu bir soru önergesine tahammül gösteremeyen başkan Hasan Akgün, Çağlar’a ağır ithamlarda bulundu.

Konu hakkında açıklama yapan Büyükçekmece Ak Parti İlçe Başkanı Murat Çelik, şu ifadelerde bulundu.

Başkan Çelik, Büyükçekmece Belediye Meclisinin 01. 03. 2021 tarihinde icra edilen Mart ayı toplantısında, meclis üyemiz Zerrin Çağlar hanımefendiye karşı sergilenen tutum bizleri üzmüştür.

Meclis toplantısında, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebeti ile her siyasi görüşten kadın meclis üyeleri söz alarak konuşmalarını gerçekleştirmişlerdi.

Meclis üyelerinin kadınlarla ilgili verdiği mesajlar anlaşılamamış olacak ki; Büyükçekmece Belediyesi meclis üyemiz Zerrin Çağlar hanımefendi, belediye çalışmaları ile ilgili verdiği bir soru önergesi nedeni ile Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün'ün yakışıksız, çirkin ve ötekileştirici muamelelerine maruz kalmış, sindirilmek istenmiştir.

Kendisine emanet edilen kamu gücünü şahsileştirerek meclis üyesi bir hanımefendiye karşı siyasal şiddete dönüştüren Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün'ü bu tutumundan dolayı kınıyor, kendisini Büyükçekmece halkından ve tüm kadınlardan özür dilemeye davet ediyorum dedi.

AKGÜN; SAHTE TUTANAKLA DÜKKÂNIMI MÜHÜRLETTİ!

Ayrıca sosyal medya üzerinden paylaşımda bulunan Ak Parti Meclis üyesi Zerrin Çağlar, Bugün yapılan Büyükçekmece Belediye Meclis oturumunda 31 Mart 'ta halktan aldığımız yetkiyle Cumhur ittifakımız adına sahilin durumu ile ilgili söz aldık. Sahilde yapılan çalışmalarla ilgili esnafın mağdur olduğunu ve durumunun ne olacağını grubumuz adına sorduk. Ancak bırakın eleştiriyi, soru sorulmasından bile rahatsız olan Belediye Başkanı Hasan Akgün olayı kişiselleştirerek konuyu benim dükkânıma getirdi. Yapı Kayıt Belgesi olan ve mahkeme kararları ile yıkamayacağını anladığı, 2014 yılında alınmış ve her türlü şartı sağlayan işletmemin çalışma ruhsatını 2 ay önce iptal etti ve sahte tutanakla dükkânımı mühürletti. Bunlar bir yana 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde halkın oyu ile seçilmiş bir bayan meclis üyesine 'haddini bilecek' şeklinde bağırması ve defalarca mikrofonumu kapatması da zihniyetini tamamen ortaya çıkardı. Öte yandan sosyal medya üzerinden Başkan Hasan Akgün'e tepkiler çığ gibi çoğaldı.

Kaynak:Esenyurt Haberleri

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Belma Barut İlkokulu Temiz Belgesi aldıÖnceki Haber

Belma Barut İlkokulu Temiz Belgesi aldı

Akgün’e bir tepkide Hatice Bozdağ’danSonraki Haber

Akgün’e bir tepkide Hatice Bozdağ’dan

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!