esss

Başkan Çifci; “Yeni dönemde en çok gençlere hizmet vereceğiz”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Çifci; “Yeni dönemde en çok gençlere hizmet vereceğiz”
Merkezi İstanbul Esenyut’ta bulunan Ardahan Kültür Evi, 11 Temmız 2021 Pazar günü Olağan Genel Kurul toplantısını gerçekleştirecek.

Esenyurt Belediyesi Kültür Merkezi’nde çoğunluk aranmaksızın yapılacak olan kongrede mevcut Ardahan Kültür Evi Başkanı Efrail Çifci yeniden aday olduğunu açıkladı. En büyük hedeflerinin gençlere hizmet etmek olduğunu belirten Çifci; “Gençlere verdiğimiz sözleri tutacağız” dedi.

‘’11 Temmuz Ardahanlıların düğünüdür’’

Seçildiği günden bu yana Ardahanlıların birlik ve beraberliğinden vazgeçmeyen tüm hemşehrilerinin her zaman yanında olan Efrail Çifçi, 11 Temmuz Pazar günü yapılacak olan kongreye tüm hemşehrilerini davet etti. Konuyla ilgili açıklamada bulunan Başkan Çifci: ‘ 11 Temmuz Ardahanlıların bayramı, 11 Temmuz Ardahanlıların düğünüdür. Birlik ve beraberliğimizi tüm bölgeye o gün göstereceğiz. Ele ele ve omuz omuza yürüyeceğiz. Birlikte halay tutacağız’’ dedi.

‘’Önceliğimiz Ardahanlıların birlik ve beraberliğidir’’

Geçtiğimiz yıl Mart ayında yapılması planlanan kongrenin, dünyayı kasıp kavuran Covid-19 virüsü nedeniyle gerçekleştiremeyen ve yaklaşık olarak bir buçuk yıl sonra bu Pazar günü gerçekleştireceklerini söyleyen Başkan Çifci: ‘’Bildiğiniz gibi bizler bir buçuk yıl önce kongremizi ne yazık ki gerçekleştiremedik. Şimdi içimizde hemşehrilerimiz ile buluşacağımız için büyük bir sevinç ve coşku varken bir yandan da yüreğimiz biraz buruk. Birçok hemşehrimiz ne yazık ki hayatını kaybetti. Birçok hemşehrimiz de hastalığın verdiği ağır hasarlarla sağlıklarına kavuştu, kavuşmaya çalışıyor. Öncelikle belirtmeliyim ki salgın ne ülkemizde ne dünyada tamamen bitmedi. Bizler pandemi kurallarına uygun, pandemi şartlarına sadık kalarak kongremizi gerçekleştireceğiz. Çünkü Ardahanlıların sağlığı bizim için kıymetlidir. Gelelim seçimimize; daha önce birçok kez ifade ettik. Bizlerin önceliği Ardahanlıların birlik ve beraberliğidir. Biz bu şiarla yola çıktık. Ekibimizle birlikte yeni projeler, yeni yollar açacağız. İnşallah Covid-19’un hayatımızdan tamamen çıkacağını düşünüyoruz. Pandemi öncesinde yapamadığımız seçimimizi gerçekleştirerek kaldığımız yerden devam edeceğiz. Daha önce de söylemiştik proje ise proje, deneyim ise deneyim! Bizler Ardahan Kültür Evi için isim değil eser bırakmak istiyoruz’’ dedi.

‘’Sözlerimizi tek tek yerine getireceğiz’’

Başkan Çifci en büyük hedeflerinin gençler olduğunun altını çizerek ‘’Elbette bir gün gelecek biz yerimizi gençlere teslim edeceğiz. Gençler için söz verdiğimiz gibi kültür merkezimizin en alt katını tam da onların istediği gibi faydalanabilecekleri, kendilerini eğitebilecekleri ve geliştirebilecekleri bir alana dönüştüreceğiz. Seçimlerden sonra kollarımızı sıvayarak söz verdiklerimizi tek tek yerine getireceğiz. Biliyorsunuz ki geçmişte de yaptık, kadınlarımıza, analarımıza, bacılarımıza eğitici seminerler verdik, vermeyi de sürdüreceğiz. Bundan asla geri durmayacağız. Çünkü eğitilmemiş toplumlar yok olmaya mahkûmdur. Yine AÇEV ile birlikte anne ve çocuk sağlığı yönündeki kurslarımız devam edecek. Kendilerini geliştirmeleri için daha önce de örnekleriyle dernek merkezimizi şenlendiren kadınlara yönelik kurslarımıza aralıksız devam edeceğiz. Onların taleplerinin bizim başımızın üstünde yeri var’’ dedi.

‘’Kongrenin tek kazananı Ardahanlılar olacaktır’’

Başkan Çifci daha önce de yaptıkları ve geleneksel hale getirmeyi hedefledikleri kültürel faaliyetlerin gerçekleşeceğini belirterek; ‘’Tiyatro eğitimlerini daha da genişleterek çalışmalara hız vereceğiz. Dernek merkez binamızda yapmayı planladığımız birçok proje var. Bunları üyelerimizle, hemşerilerimizle, işadamlarımızla omuz omuza vererek gerçekleştirmek için çabalayacağız. Bu dönem yönetim kadromuzda bazı değişikliklere elbette ki gittik. Ne yaptınız derseniz daha fazla gence yer verdik. Kadromuza dâhil ettiğimiz gençlerle çok daha iyi işlere imza atacağız. Son olarak şunu belirtmek istiyorum, biz bu kongreyi çok önemsiyoruz. Çünkü Ardahanlıların birlik ve beraberliği bizim için her şeyin üstündedir. Bu anlamıyla yapacağımız kongrenin tek kazananı olacak o da Ardahanlılardır. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Tüm üyelerimizi kongre salonumuza bekleriz.’’ dedi.

Kaynak:Esenyurt Haberleri

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ardahan’da Hayvanların Koruyucusu: İzzet AlioğluÖnceki Haber

Ardahan’da Hayvanların Koruyucusu: İzzet...

Mahmutbey-Esenyurt Metrosu için düğmeye basıldıSonraki Haber

Mahmutbey-Esenyurt Metrosu için düğmeye...

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!