esss

Beylikdüzü'nde hız uyarısı yapan şahsı döverek öldürdüler!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Beylikdüzü'nde hız uyarısı yapan şahsı döverek öldürdüler!
Beylikdüzü’nde bir AVM otoparkında yanından geçen otomobile 'hızlı gittin' diyen genç, iki kişi tarafından feci şekilde darp edildi. Hastaneye giderken bilincini kaybederek kaza yapan genç, 1 aylık yaşam mücadelesinin ardından hayatını kaybetti.

Beylikdüzü  Büyükşehir Mahallesi'nde 17 Eylül 2022 Cumartesi günü gece 04.00 sıralarında, eğlence mekanından çıkıp AVM otoparkındaki araçlarına yürüyen Bilal Zorel ile kız arkadaşı A.K., yanlarından hızla geçen bir otomobile tepki gösterdi.

Ani fren yaparak otomobilden inen Çağatay Enes Çolak ve Emrah Beyazit, sopalarla Bilal Zorel'e saldırdı. Başına darbe alan 20 yaşındaki genç adam yere düştüğünde, saldırganlar tekmeleyerek darp etmeyi sürdürdü. Saldırganlar daha sonra olay yerinden hızla uzaklaştı.

HASTANEYE GİDERKEN TRAFİK KAZISI GEÇİRDİ

Aldığı darbeler sonucu yaralanan Bilal Zorel, kız arkadaşıyla birlikte hastaneye gitmek için otomobiline bindi. Hastaneye kısa bir mesafe kala Bilal Zorel direksiyon başında baygınlık geçirerek, kaza yaptı. Kaldırıma çıkan otomobilde A.K.'nin kolu kırıldı.

Travma geçirdiği tespit edilen Bilal Zorel, yoğun bakıma alındı. Olay kayıtlara trafik kazası olarak geçti. Bilal Zorel'in kız arkadaşı A.K. taburcu olduktan sonra polis merkezine giderek yaşananları anlattı.

Polis, yaptığı incelemede saldırganların kimliklerini belirledi. Şüpheliler Çağatay Enes Çolak'ın 9, Emrah Beyazit'ın 6 suç kaydı olduğu belirlendi.

Emrah Beyazit ve Çağatay Enes Çolak

BİR KİŞİ ÖLDÜ, İKİ KİŞİ TUTUKLANDI

Polis ekipleri saldırganları 7 Ekim 2022 tarihinde gözaltına aldı. Emniyetteki sorgularının ardından adliyeye çıkarılan Çağatay Enes Çolak ve Emrah Beyazit tutuklandı.

Bilal Zorel ise 17 Ekim 2022 Pazartesi günü yoğun bakımda yaşamını yitirdi. Bilal Zorel'in cenazesi, memleketi Elazığ'da toprağa verildi.

Kaynak:DHA

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 1
    KIZGIN
Başkan Kahriman AKP'den bir bakanın istifa edeceğini iddia ettiÖnceki Haber

Başkan Kahriman AKP'den bir bakanın isti...

Muhtarlara seslenen İzsiz; Sizin derdiniz bizim derdimizSonraki Haber

Muhtarlara seslenen İzsiz; Sizin derdini...

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!