esss

Bilge Kadınlar üretiyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bilge Kadınlar üretiyor
S.S. Bilge Kadın Girişimi Üretim ve Dayanışma Kooperatifi, AK Parti İstanbul Milletvekili ve 3. Bölge Milletvekili adayı Rümeysa Kadak'ı iftar programında ağırladı.

Milletvekili Rümeysa Kadak'ı gençlerle bir araya getiren Bilge Kadınlar Kooperatifi, göz dolduran çalışmalarla gündeme geliyor. Çok kısa bir süre önce 7 bayanın bir araya gelmesiyle kurulan kooperatif AK Parti Büyükçekmece Belediye Meclis üyesi Zerrin Çağlar'ın başkanlığında güzel işlere imza atıyor.

Türkiye genelindeki tüm kadın kooperatifleri ile iletişim halinde olduklarını dile getiren Kooperatif Başkanı Zerrin Çağlar, "Amacımız evinde geleneksel yöntemlerle üretim yapan bayanlara bir taraftan istihdam sağlamak, öte yandan insanlarımızı da sağlıklı, atadan, annelerimizden, babaannelerimizden gördüğümüz yöntemlerle yapılan doğal gıdaya kavuşturabilmek. Evinde erişte, mantı, salça, tarhana, menemenler, reçellikler ve geleneksel yöntemlerle hazırlanmış pek çok gıdayı yapan bayanları biraraya getirerek, üretim yapıyoruz. Türkiye'nin her yerinde bulunan bu amaçla kurulmuş kooperatiflerden alıyor, vatandaşa Bilge Kadın Kooperatifi markasıyla satışını yapıyoruz.

Amacımız kısa süre içinde kooperatif bünyesinde 5 bin bayanı ekonomiye katkı sunar hale getirmek. Ekip arkadaşlarımla birlikte bu amaçla çalışıyoruz. Gençlik çok önemli öncelikle gençlerimizi, kendi ürettiğimiz ürünlerle tanıştırmak istedik. Bu akşam 50 genç kızımızı Milletvekilimiz Rümeysa Kadak ile bir araya getirdik. Vekilimiz gençler için iyi bir rol model. Tüm Büyükçekmece, Beylikdüzü, Esenyurt, Çatalca ve Silivrili bayanları kooperatifimize desteğe bekliyoruz" diye konuştu.

Milletvekili Rümeysa Kadak, kooperatifin kısa sürede güzel işler yaptığını belirterek, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın da kadın kooperatiflerine önem verdiğini dile getirdi.

Kaynak:Esenyurt Haberleri

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
MHP Esenyurt Kadir Gecesinde STK’larla buluştuÖnceki Haber

MHP Esenyurt Kadir Gecesinde STK’larla b...

Togay Çoban iftar sofrasını dostlarıyla paylaştıSonraki Haber

Togay Çoban iftar sofrasını dostlarıyla...

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!