esss

Bülent Ersoy'un Anıtkabir ziyareti sonrası Milli Savunma Bakanlığı harekete geçti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bülent Ersoy'un Anıtkabir ziyareti sonrası Milli Savunma Bakanlığı harekete geçti
Bülent Ersoy'un Anıtkabir ziyaretinden görüntüleri sosyal medyada tepki çekti. Gelen son dakika haberlerine göre Milli Savunma Bakanlığı'nın, Anıtkabir ziyareti sırasında Diva lakaplı Bülent Ersoy'a üniformalı bir subayın şemsiye tutarak eşlik etmesiyle ilgili inceleme başlattığı öğrenildi.

Bülent Ersoy'un Anıtkabir ziyareti sosyal medyada dün geceden beri gündemde. Ersoy'un Anıtkabir'i ziyaret ettiği sırada üniformalı bir subayın şemsiye tutarak kendisine eşlik ettiğine ilişkin görüntüler büyük eleştiri aldı.

Bu görüntülerin ardından Ersoy'a tepki yağdı. CNN Türk'ün haberine göre; Milli Savunma Bakanlığı'nın, Anıtkabir ziyareti sırasında sanatçı Bülent Ersoy'a üniformalı bir subayın şemsiye tutarak eşlik etmesiyle ilgili inceleme başlattığı öğrenildi.

CNN TÜRK muhabiri Arda Erdoğan canlı yayında şu bilgileri aktardı:

Bugün sosyal medyanın gündeminde sanatçı Bülent Ersoy'un Anıtkabir ziyareti sırasında çekilen fotoğraf vardı. O fotoğrafa bakıldığında yağmurlu bir Ankara gününde gerçekleşen ziyarette Bülent Ersoy'a bir subayın şemsiye tuttuğu görülüyordu. Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'na bağlı personel Subay, sosyal medyada yer yer esasında tepki de çekmişti. Görüntülerin sosyal medyada yayılmasının ardından MSB harekete geçti, konuya ilişkin inceleme başlattı. Bu inceleme herhangi bir disiplin cezasıyla sonuçlanacak mı ya da bir soruşturma açılacak mı subay hakkında, tüm bu süreçleri takip ediyor olacağız.

BÜLENT ERSOY SAYGI DURUŞU İÇİN KALKTI

Bülent Ersoy dün konser için gittiği Ankara’da, Anıtkabir’i ziyaret etmişti. Sosyal medyada paylaşılan fotoğraflarda, Anıtkabir ziyaretine tekerlekli sandalye ile gelen Ersoy, saygı duruşu için ayağa kalktığı görülüyor.

Kaynak:Mynet

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ardahan’da yılın ilk tiyatro gösterisine büyük ilgiÖnceki Haber

Ardahan’da yılın ilk tiyatro gösterisine...

Esenyurt'ta feci ölüm! 16 yaşındaki genç 7'nci kattan düştüSonraki Haber

Esenyurt'ta feci ölüm! 16 yaşındaki genç...

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!