esss

Çiftçi ve Yolcu ailelerinden muhteşem düğün töreni

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Çiftçi ve Yolcu ailelerinden muhteşem düğün töreni
Esenyurt tanınmış ve sevilen iki ailesi Çiftçi ve Yolcu aileleri, dünür oldular. Çok sayıda davetlinin katıldığı töreninde deyim yerindeyse izdiham yaşandı.

Esenyurt’un sevilen işadamlarından ve SS 113’nolu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı olan İsmail Çiftçi’nin oğlu İnanç Çiftçi, hayatını Kübra Yolcu ile birleştirerek dünya evine girdi.

Esenyurt Kültür Merkezi'nde muhteşem bir düğün töreniyle hayatlarını birleştiren İnanç-Kübra çiftinin düğün törenine katılım oldukça yoğun oldu. Çifçi ve Yolcu ailelerinin bu mutlu gününde yalnız bırakmak istemeyen davetliler, Kültür Merkezinin ana salonunu ve diğer katlarını hınca hınç doldurdular.

Kadıoğlu nikah kıydı önemli isimler şahitlik etti

Genç çiftin nikâh işlemini Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu gerçekleştirirken, çiftin nikah şahitlerini ise Esenyurt Belediyesi Başkan Vekili Gürbüz Süleymanoğlu, Esenyurt Belediye Başkan Yardımcısı Gazanfer Karakaş, AK Parti Büyükçekmece İlçe Başkan Vekili Abdullah Yılmaz, Korkmazlar Petrol işletme sahibi Selahattin Korkmaz, Irmaklar Market Grubu Göksel Irmak ve İşadamı Yılmaz Şen üstlendi.

Her iki ailede davetlilerle yakından ilgilendi

Tüm konukları kapıda karşılayan Esenyurt SS 113 Nolu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı İsmail Çiftçi ve Yolcu ailesi davetlilerle yakından ilgilendi.  Misafirlerine tek tek teşekkür eden İsmail Çiftçi ve Yolcu ailesinin heyecanı ve mutluluğu dikkatlerden kaçmadı. Aynı şekilde Kübra ve İnanç çiftinin heyecanı ve mutluluğu da gözlerinde okunuyordu.

Kadıoğlu, İnanç ve Kübra çiftine ömür boyu mutluluk diledi

Esenyurt ’un tanınmış ailelerinden olan Çifçi ailesinin mutlu gününe ortak olarak genç çiftin nikâh akdini gerçekleştiren Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, damat ve gelinin arkadaşlarını da nikâh masasının etrafına davet ederek gençlerle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. Başkan Kadıoğlu, İnanç ve Kübra çiftine ömür boyu mutluluk dileğinde bulunarak, aile önemine vurgu yaptı.

Davetliler gönüllerince eğlendi

Nikah akdinin gerçekleşmesinin ardından sıra eğlenmeye geldi. Düğün töreninde sahne alan bir birinden önemli isim tören sonuna kadar davetlilere unutulmaz anlar yaşattı. Özellikle genç çifti bu mutlu günlerinde yalnız bırakmayan arkadaşları ve yakın akrabaları, gecenin geç saatlerine kadar halaylar eşliğinde doyasıya eğlendiler.

TEŞEKKÜRLER

8 Ekim Cumartesi Günü Esenyurt Kültür Merkezi’nde gerçekleşen ve oğlumuz İnanç ile kızımız Kübra’nın, hayatlarını birleştirdiği düğün törenlerini onurlandıran başta;

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu olmak üzere;

Esenyurt Belediyesi Başkan Yardımcılarına

Esenyurt Belediyesi Meclis Üyelerine

Esenyurt Belediyesi Birim Müdürlerine

Siyasi Parti Temsilcileri, Gençlik Kolları ve Kadın Kollarına

Mahalle Muhtarlarımıza

Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcilerine

Dernek Başkanlarına

İşadamlarımıza ve Esnaflarımıza

Oda başkanlarına

Bölgemiz Minibüs Esnaflarına

Beylikdüzü, Avcılar ve Büyükçekmece’den gelen Siyasi Parti Temsilcilerine

Ayrıca; çiçek ve çelenk gönderen, telefon ve telgraf yolu ile bu mutlu günümüzü kutlayan tüm dost, akraba ve komşularımıza,

Yürekten teşekkür ederiz.

ÇİFÇİ AİLESİ ADINA

İSMAİL ÇİFÇİ

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
94 bin TL'yi yaktıÖnceki Haber

94 bin TL'yi yaktı

Sefaköy'de otomobil metrobüse çarptıSonraki Haber

Sefaköy'de otomobil metrobüse çarptı

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!