esss

Deva Partisi İlçe Başkanı Kahriman ilk ziyareti HANEDER’e yaptı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Deva Partisi İlçe Başkanı Kahriman ilk ziyareti HANEDER’e yaptı
Deva Partisi İlçe Başkanı Halis Kahriman 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Esenyurt’ta bulunan kadın muhtarları ve merkezi Esenyurt’ta bulunan HANEDER’e ziyarette bulundu. İlçe Başkanı Halis Kahriman’a, Deva Partisi Genel Merkez Kadın Politikaları Başkanlığı Bölge Koordinatörü Gazeteci – Yazar Sevda Durgun eşlik etti.

Esenyurt’ta ilk kadın derneği olan HANEDER’i ve yöneticilerini ziyaret eden Kahriman ve Durgun 8 Mart Dünya kadınlar günü nedeniyle özellikle HANEDER’i ziyaret etmek istediklerini ifade etti.

“Sizleri önemsediğimizi bilmenizi isterim”

Ziyarette konuşan Deva Partisi Esenyurt ilçe Başkanı Halis Kahriman; “Biz kadınların sadece 8 Mart’ta değil yılın 365 günü hatırlanmaları gerektiğini düşünüyoruz. Bu anlamıyla ilçemizde kurulan ilk kadın derneği olmanız ve yapmış olduğunuz faaliyetler noktasında takdir ettiğimiz sizlerin, gerek yönetiminizi gerek üyelerinizin gününü kutlamak istedik. Sizler gibi bir sivil toplum kuruluşlarını önemsediğimizi bilmenizi istiyoruz. Kadınları özellikle de Esenyurt’ta ki kadınları üretime kattığınız için ve bu özveriyi gösterdiğiniz için teşekkür ediyoruz” dedi.

“İlkemiz kadının emeğinin güçlenmesidir”

Kahriman’ın konuşmasının ardından gerçekleştirdikleri ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren HANEDER Başkanı Hatice Özcan Uygun; “Öncelikle söylediklerin ve çalışmalarımızı takip ettiğiniz için sizlere yönetimim ve derneğimiz adına teşekkür ediyoruz. Bizler kadınların ülkemizde, dünyamızda ve ilçemizde üretime katılması için her zaman çaba sarf ettik ve etmeye devam edeceğiz. İlkemiz kadının emeğinin güçlenmesidir. Bu anlamıyla her geçen gün büyüyen bir kuruluşuz. Bizleri ziyaretiniz ve inceliğiniz için hem size hem de Sevda Durgun’a teşekkür ediyoruz” dedi.

Kaynak:Esenyurt Haberleri

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ardahan Kültür Evi Başkanı Efrail Çiftçi’den kutlama mesajı; 'Kadınlar övünç kaynağımızdır'Önceki Haber

Ardahan Kültür Evi Başkanı Efrail Çiftçi...

Esenyurt Belediyesi’nin Kadın Meclis Üyeleri gazetemize konuk olduSonraki Haber

Esenyurt Belediyesi’nin Kadın Meclis Üye...

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!