esss

Dijital içerik üreticileri ‘Ardahan’ için bir arada

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Dijital içerik üreticileri ‘Ardahan’ için bir arada
Ardahan’da Bilişim uzmanı aynı zamanda Deniz Center firma sahibi M. Suat Işık’lı bölgede sosyal medya içeriliği üreten ve ilin tanıtımda ciddi katkıda bulunan genç beyinlerle bir araya geldi.

Ardahan’da yerel baz da yayın yapan radyo ve televizyon bulunmadığı için büyük önem arz eden sosyal medya içerik üreticileri hem 2022 değerlendirmesini yapmak hem de 2023 yılında yapılacak faaliyetlerin plan-programı konusunda fikir alışverişinde bulunmak için bir araya geldi.

 Bölgenin ve ilin tanıtımı için büyük özveri ortaya koyan oluşum yaptığı toplantıda birçok meseleyi ele aldı. Özellikle kış mevsiminde olmamız hasebiyle Çıldır’da yapılacak Festival’e sunulacak katkılar, artık geleneksel hale gelen Kar Kurtları Yalnızçam Kayak Festivali’nin detayları, bu yıl Ardahan’da düzenlenecek olan Kayaklı Koşu Türkiye Şampiyonasının içeriği ve yine Çıldır Gölü’nde düzenlenmesi planlanan Buz Pateni Şenliğinin organize edilmesi konuları toplantının öne çıkan başlıkları oldu.

Toplantıya; bilişim uzmanı ve drone pilotu M. Suat Işıklı, Video Ardahan kanal editörü Harun Reşit, Kar Kurtları sayfa editörü Mehmet Ünal, Kür Kırağı sayfa editörü Arş. Gör. Volkan Özkan, İçerik Üretici ve Drone pilotu Doğu Yılmaz, İçerik Üretici Mustafa Necati Sütçü, İçerik Üretici Doğukan Güven, Şavşat’a Gel sayfa editörü Halil Altun, Ali Mavi sayfa editörü Muhammed Özdemir, İçerik Üretici Çağdaş Keçeci, Benim Galaksi sayfa editörü Fırat Yalçın, İçerik Üretici Oğuz Emre Yıldız, Feylezof sayfa editörü Ahmet Ata ve Muhammet Çiçek Photography sayfa editörü Muhammet Çiçek katıldı.

 Şimdiye kadar Ardahan’ı ve çevresini gönüllü olarak tanıtan ekip, önümüzdeki dönemde de Ardahan’ın tanıtılmasına ve kültürel alanda gelişimine birçok faaliyetle katkı sunmayı planlıyor. Tüm Ardahanlılara 2023 yılında sağlık mutluluk ve esenlikler dilediler.

Kaynak:Esenyurt Haberleri

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Enflasyon rakamları açıklandı! Memur ve emeklilerin zam oranları belli olduÖnceki Haber

Enflasyon rakamları açıklandı! Memur ve...

CHP’li kadınlar mahallelere umudu taşıyorSonraki Haber

CHP’li kadınlar mahallelere umudu taşıyo...

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!