esss

Es Cafe Yeni Konsepti ile Hizmete başladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Es Cafe Yeni Konsepti ile Hizmete başladı
Esenyurt’un tanınmış markası olma yolunda kurulan Es Cafe-Restaurant zengin menüsü ve geniş mekan konsepti ile hizmete başladı.

Esenyurt’un tanınmış markası olma yolunda kurulan Es Cafe-Restaurant zengin menüsü ve geniş mekan konsepti ile hizmete başladı.

7 Gün 24 Saat hizmet veriyor

Sektörde 20 yıllık tecrübesi olan Özcan ve Ali Yıldırım’ın  işletmeciliğini yaptığı Es  Cafe ve Restaurant Merkez  Mahallesi Esenyurt Cumhuriyet Meydanın da yeni komsepti ile hizmete açıldı. 7 gün 24 saat yemek ve içecek severler için açık olarak hizmete devam edecek.

Spor tutkunlarına özel maçları izlemek ücretsiz

Dev Ekran ile donatılmış mekanda gündüzleri özellikle müşterileri sakinleştirici belgeseller gösterilirken, özellikle spor tutkunlarını düşünen ES  Cafe-Restaurant’ta derbi ve tüm maçlar müşteriler için ücretsiz olarak yayınlanıyor. Yetişkinler yarı üstü açık oyun alanı (tavla,) mevcut.

Her yaş grubuna göre menü bulunuyor

Haftanın 7 günü 24 saat kesintisiz hizmet vermeye hazırlanan Es Cafe-Restaurant’ta; Klasik ve açık Kahvaltı ile 40’a yakın kahvaltı çeşidi özel bakır kazanda demlenen çay eşliğinde masalara servis edilirken müşterilere özel hazırlanan menüde sahanda yumurta, menemenler, omletler, tostlar, aperatifler, krepler, wraplar, Queadilla, Fajitalar, Hamburgerler, Salatalar, Fit Salatalar, Çocuk Menüsü, makarnalar, pizzalar,  beyaz etler, kırmızı etler, meyve çeşitleri, tatlı çeşitleri, çay ve kahve çeşitleri, espresso klasikleri, sıcak çikolata çeşitleri, buzlu kahveler, frappeler, ev yapımı buzlu çaylar, limonatalar, vitamin bar, kokteyller, detokslar,frozen, smothie, milkshake, soğuk içecek çeşitleri ile hizmet vermektedir.

Kapasitesi ile organizasyonlar rahatlıkla gerçekleştirilebiliyor

Şirketler, dernekler, kuruluşların yanı sıra bireysel toplantılar içinde uygun olan ortamda toplamda 200’e yakın kişi aynı anda ağırlanmaktadır. Bu elit mekana  ailenizle veya grup halinde hizmet alabiliyorsunuz.

Kaynak:Esenyurt Haberleri

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
12 CHP'li Başkan İmamoğlu ile BuluştuÖnceki Haber

12 CHP'li Başkan İmamoğlu ile Buluştu

İstanbul'da yeni dönem bugün başladıSonraki Haber

İstanbul'da yeni dönem bugün başladı

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!