esss

Esenyurt Havaist durakları nerede?

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Esenyurt Havaist durakları nerede?
Esenyurt'tan İstanbul Havalimanı kaç dakika? İşte Esenyurt'tan yeni İstanbul Havalimanı'na nasıl gidilir sorusunun cevabı...

Esenyurt'tan İstanbul Havalimanı'na gidecek yolcular için ufak bir problem var. O da şu ki Esenyurt'ta bir HAVAİST durağı bulunmuyor.

Fakat Esenyurt'a yakın noktalardan kalkan HAVAİST otobüslerini kullanarak İstanbul Havalimanı'na ulaşabilirsiniz. Esenyurt'a yakın HAVAİST durak alternatifleri şunlar olabilir:

 Avcılar Metrobüs , Haramidere Torium , Beylikdüzü Marmarapark, Bahçeşehir Merkez, Ispartakule-Bizimevler

Yukarıdaki HAVAİST duraklarından size yakın olanı kullanarak HAVAİST otobüsleriyle İstanbul Havalimanı'na kolayca gidebilirsiniz.

ESENYURT'TAN İSTANBUL HAVALİMANI'NA YOL TARİFİ

Esenyurt'tan İstanbul Havalimanı'na özel arabayla gidecekseniz 2 farklı güzergâh seçeneğiniz mevcut.

Bunlardan ilki Esenyurt'tan Ankara istikametinde TEM'e bağlanıp TEM Mahmutbey kavşağından Başakşehir/İstanbul Yeni Havalimanı tabelasını takip edip O-6 ücretli otoyoluna bağlanıp yaklaşık 40-45 dakikalık bir yolculukla İstanbul Havalimanı'na ulaşabilirsiniz.

Başka bir güzergah olarak da, Doğan Araslı Bulvarı'nı takiben Hoşdere tabelalarını takip edin. Ardından Hadımköy-Altınşehir yoluna bağlanın. Hadımköy yönünde devam edip Yassıören'den O-6 otoyoluna bağlanıp yaklaşık 45-50 dakikalık bir yolculukla İstanbul Havalimanı'na ulaşabilirsiniz. (TEM'de trafiğin yoğun olduğu zamanlarda alternatif güzergah olarak kullanılabilir.)

TAKSİ ile gitmek isterseniz

İstanbul Havalimanı Esenyurt'a yaklaşık 45-50 km mesafede.

Esenyurt'tan İstanbul Havalimanı'na taksi yle gitmek isterseniz 3. havalimanı taksi ücreti yaklaşık 140-150 lira civarında tutar. Ve bu yolculuk yaklaşık 50-55 dk sürer.

METRO HİZMETİ YOKTUR

Esenyurt'tan İstanbul Havalimanı'na metro ile gitmek pek mümkün değil, çünkü İstanbul Havalimanı metro hattı Esenyurt'a çok ters tarafta kalıyor.

Kaynak:Esenyurt Haberleri

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 1
    KIZGIN
Fahriye Evcen oğlu Karan'ı paylaştı!Önceki Haber

Fahriye Evcen oğlu Karan'ı paylaştı!

Esenyurt'ta zabıta ve esnafın tekmeli yumruklu saksı kavgası kameradaSonraki Haber

Esenyurt'ta zabıta ve esnafın tekmeli yu...

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!