esss

Esenyurt İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü İş Bankası İle 19.500 TL Promosyonda Anlaştı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Esenyurt İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü İş Bankası İle 19.500 TL Promosyonda Anlaştı
Esenyurt İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından İş Bankası ile yürütülen maaş promosyon görüşmelerinde 19.500 Liraya promosyon anlaşması yapıldığı öğrenildi.

Esenyurt İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü maaş promosyon anlaşması ile ilgili yaptığı açıklamada; İş Bankasının teklif ettiği 19.500 TL nakit promosyon tutarı üzerinden anlaşmanın yapıldığı duyuruldu.

Yapılan açıklamalarda şu ifadelere yer verildi:

“Bankalarla daha önce yapılan promosyon görüşmeleri sonrasında son ihale sürecınde Halkbank, ilçe dışına tayinle giden öğretmenlerin ödenen ücretin kalan kısmını bankaya garı yatırması şartı ile 20000 TL + 1000 TL para puan; Iş Bankası 19.500 TL teklifte bulunmuştur.

Bu kapsamda 13 Şubat 2023 Pazartesi saat 13:30'da ilçe Milli Eğitim Müdürümüz Başkanlığında Destek Hizmetleri Şube Müdürü, yetkili sendika temsilcisi ve diğer sendika temsilcileri ile bir istişare toplantısı düzenlenmiştir. Toplantı sonucunda. iki bankanın da vermiş olduğu teklifler eğitim camiasının beklentisinin altında olduğu bununla beraber ihale sürecinin uzamasının eğitim çalışanlarında rahatsızlık oluşturduğu bu sebeple ihale sürecin ivedilikle tamamlanmasının önem arz ettiği değerlendirilmiştin Halk Bankası'nın ilçe dışına tayin olan eğitim çalışanları için sözleşmeye geri ödeme şartı koyulmasının kabul edilebilir bir durum olmadığı dile getirilmiştir.

Yapılan teklifler içerisinde İş Bankasının 19,500 TL teklifi şu durumda en makul ve uygun teklif olarak görülmektedir Bu kapsamda iş Bankası'nın teklifinin kabul edilerek ihale sürecinin tamamlanması konusunda mutabakat sağlanmıştır.” denildi.

Bu açıklamalar sonrasında ise İş Bankası 19 bin 500 liralık teklifi kabul edilirken; kurum içi çalışan personellere de ödemelerin en geç Mart ayına kadar da hesaplara yatırılması bekleniyor.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
AK Parti Esenyurt İlçe Başkanlığından TEŞEKKÜRÖnceki Haber

AK Parti Esenyurt İlçe Başkanlığından TE...

Esenyurt Depremin yaralarını sarıyorSonraki Haber

Esenyurt Depremin yaralarını sarıyor

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!