esss

Esenyurtlular, Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt’un özverili çalışmasını karşılıksız bırakmadı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Esenyurtlular, Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt’un özverili çalışmasını karşılıksız bırakmadı
Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, 'Belediye Başkanları Başarı Oranı' anketinde ‘Koronavirüs ile Mücadelede En Başarılı İlçe Belediye Başkanları’ arasında % 67.9'luk oranla ikinci sırada yer aldı.

Pandemi sürecinde ekipleriyle birlikte gösterdiği gayret, Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt’u en başarılı ikinci belediye başkanı yaptı. SONAR araştırma şirketi, yirmi büyükşehirde yaptığı anketin sonuçlarını açıkladı. "Belediye Başkanları Başarı Oranı" araştırmasında, ilçe belediyelerinin Koronavirüs ile mücadelesinin sorulduğu soruda Esenyurt Belediyesi Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, % 67,9'luk oranla en başarılı belediye başkanları listesinde ikinci sırada yer aldı. Başkan Bozkurt, pandeminin başladığı günden bu yana vatandaşların olumsuz koşullardan etkilenmemesi için tüm personelleriyle sahada mücadele verdi. Esenyurt Belediyesi bu süreçte dezenfeksiyon, temizlik, evde sağlık gibi hizmetlerin yanı sıra “Üreticiden Tüketiciye Aracısız Gıda” projesi kapsamında gıda, soğan ve patates gibi sosyal yardımlarla da diğer belediyeler için örnek teşkil etti.

“EMEĞİMİZİ ONURLANDIRAN HALKIMIZA VE SAHADA EMEK VEREN TÜM MESAİ ARKADAŞLARIMA TEŞEKKÜR EDİYORUM”

‘İlçe Belediye Başkanlarının Genel Hizmet ve Projeleri Başarılı mıdır?’ sorusunun sorulduğu ankette ise Başkan Bozkurt, % 61,4 oranında oy alarak başarısını tescilledi.

Yapılan hizmetlerin vatandaşlar tarafından takdir edilmesinin önemine değinen Başkan Bozkurt, “Her kesimden vatandaşımızın yaşamına dokunacak projelerimizi hayata geçirmeye devam ediyoruz. İnsan odaklı hizmet anlayışımızla çevreden sağlığa, eğitimden kültür hizmetleri ve spora, alt yapıdan ulaşıma kadar birçok alanda çalışmalarımız aralıksız sürüyor. Emeğimizi onurlandıran halkımıza ve sahada emek veren tüm mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

Kaynak:Esenyurt Haberleri

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Esenyurt Belediyesi ana arterlerde refüj boyalarını yeniliyorÖnceki Haber

Esenyurt Belediyesi ana arterlerde refüj...

Esenyurt Van Kültürevi açılışa hazırlanıyorSonraki Haber

Esenyurt Van Kültürevi açılışa hazırlanı...

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!