Esenyurt’ta vatandaşlar sevinç kutlaması yaptı

Esenyurt’ta seçimin ardından ellerine Türk Bayrağı alan vatandaşlar toplandı. Kimi halay çekti, kimi sıra dışı dansları ile sevinç göstertişi yaptı.
Cumhurbaşkanlığı seçimi sonrası vatandaşlar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın zaferini kutlamak için Esenyurt Doğan Araslı Bulvarı üzerinde ve ilçenin birçok yerinde toplandı. Binlerce vatandaş sokağa dökülürken, yollar ise trafiğe kapandı. Ellerinde Türk Bayrağı ve AK Parti bayrağı alan vatandaşlar büyük bir coşku ile sevinç gösterisinde bulundu. Kimi halay çekti, kimi sıra dışı dansları ile sevinç göstertişi yaptı.
Öte yandan AK Parti Esenyurt İlçe Başkanlığı önünde yoğun kalabalık oluşturan vatandaşlar, sevinç gösterilerinde bulundu.
Kentin ana arterleri ile cadde ve sokaklarında araçlarıyla konvoy oluşturan ve korna çalarak sevinç turu atan vatandaşlar, araçlarında Türk bayrakları, AK Parti ve MHP bayrakları ile Erdoğan'ın resimlerini taşıdı. Araçlardan AK Parti'nin seçim müzikleri çalındı.
Kaynak:Esenyurt Haberleri
- 0SEVDİM
- 1ALKIŞ
- 1KOMİK
- 1İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN
Yorum Yazın