esss

Esenyurt’un renkleri ‘Esenyurt’ için buluştu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Esenyurt’un renkleri ‘Esenyurt’ için buluştu
Esenyurt Kent Konseyi, ilçede faaliyet yürüten siyasi parti ilçe başkanlarını bir masa etrafında buluşturdu. Yoğun bir katılımın gerçekleştiği toplantıda, ilçenin sorunları ve çözüm önerileri üzerine fikir alışverişinde bulunuldu.

Esenyurt Kent Konseyi Yönetim Kurulu, Esenyurt’ta faaliyet yürüten siyasi parti temsilcilerini bir araya getirdiği toplantıda ilçe sorunlarını masaya yatırdı. Nikah Sarayı’nda bu sabah gerçekleşen toplantıya Esenyurt Kent Konseyi Başkanı Tuncer Dağ ve yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra CHP İlçe Başkanı Hüseyin Ergin, AK Parti İlçe Başkanvekili Aydın Şengezer, Saadet Partisi İlçe Başkanı Ender Esiner, Gelecek Partisi İlçe Başkanı Veysel Karatay, İYİ Parti İlçe Başkanı Hakan Akkuş, Deva Partisi İlçe Başkanı Halis Kahriman, Türkiye İşçi Partisi İlçe Başkanı Mahmut Taş, Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Selçuk Güneş, Merkez Parti İlçe Başkanı Murat Baduralkan, Vatan Partisi İlçe Başkanı Aysel Işıksoy, Memleket Partisi İlçe Başkanı Tanju Karakuş, HÜDAPAR İlçe Başkanı Erkan Demir, Emek Partisi İlçe Başkanı Levent Gökçek ve Demokrat Parti İlçe Başkanı Ali Atmaca katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren Kent Konseyi Yönetim Kurulu Başkanı Tuncer Dağ, davetlerini karşılıksız bırakmayan tüm siyasi parti temsilcilerine teşekkür etti. “Daha iyi, daha yaşanılır bir Esenyurt için neler yapılabilir?” sorusuna cevap aramak için bir araya geldiklerine vurgu yapan Başkan Tuncer Dağ, “Sizler bu toplumun kanaat önderleri konumundasınız ve sizin önerileriniz, düşünceleriniz bizler için çok çok önemlidir. Bu toplantıyı bundan sonra da ayda bir kez tekrarlamayı ve “Esenyurt için neler yapabiliriz?” sorusunu sizlerle tartışmayı istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Başkan Tuncer Dağ’ın ardın tek tek söz alan siyasi parti temsilcileri, ilçenin sorunlarına ilişkin tespitlerini ve çözüm önerilerini anlattılar. Yapılan konuşmalarda trafik, eğitim ve derslik yetersizliği, çarpık kentleşme ve buna bağlı gelişen nüfus yoğunluğu, mülteci göçü ve madde bağımlılığı gibi konular öne çıktı.

Yaklaşık üç saat süren toplantıda dile getirilen görüşler ve öneriler, Esenyrut Kent Konseyi tarafından “Sonuç Bildirgesi” şeklinde kamuoyuna açıklanacak.

Kaynak:Esenyurt Haberleri

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İçişleri Bakanlığı'ndan 1 Temmuz genelgesiÖnceki Haber

İçişleri Bakanlığı'ndan 1 Temmuz genelge...

“Bizde Sizin Gibiyiz” Projesinin Galası GerçekleştiSonraki Haber

“Bizde Sizin Gibiyiz” Projesinin Galası...

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!