esss

Maxi Döder Bayilerini Arıyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Maxi Döder Bayilerini Arıyor
Geçmişten bu yana daima işini severek yapan, MAXİ DÖNER müşterilerine en iyi hizmeti vermeyi amaçlayan bu yolda kararlı bir şekilde ilerleyen bir lezzet markasıdır.

Müşterilerimize yüksek kalitede hizmet verebilmek adına işe güler yüzlü ve konuksever personelimizle misafirlerimizi karşılıyor, sunumumuzu yapıyor ve uğurluyoruz.

MAXİ DÖNER markasının lezzet ve kalite adına çıktığı bu yolculukta asıl hedefi kendi imalatımız olan “HİLESİZ, %100 YAPRAK TAVUK DÖNER”in doyumsuz lezzetini en uygun fiyatla tüm Türkiye’ye ulaştırabilmektir. Kuruluşumuzdan bugüne kadar gelen süreç sonunda lezzet ve kalite anlayışımızdaki istikrar ile perakende sektöründe de yerini almış ve bu alanda da hızla büyümeye devam etmektedir.

Fiyatlarımız neden uygun?

Kurulum maliyetlerini en aza indirebilmek için kullandığımız dekorasyon malzemeleri, makine ekipmanları ve eşyaları kalite-fiyat olarak ele alıp, kurum kimliğine uygun iç mimari ile bütünleştirerek hazırladık. Bu sayede maliyetleri düşük tutarak hem yatırım tutarını çok daha erken temin etme imkânını sağladık hemde ürünlerimiz üzerine ilave etmemiz gereken tutarı aşağı çekebildik.

MAXİ DÖNER olarak, şubelerimizin konumlarını belirlerken yüksek kira maliyetlerinden uzak durarak, stratejik konumlar belirleyip aylık gider kalemlerinin tutarlarını da düşürebildik.

Fiyat politikamızı uygun  seviyelerde tutuyor olmamız; satış sirkülâsyonunu artırarak döner üzerinden elde edilen kârı ve dönere ilave satılan içecekten gelen kârı da artırarak toplamdaki getiriyi yükseltmeyi başardık.

Tüm maliyetleri bu kadar minimize etmemiz sebebiyle oluşturduğumuz sistemin yüksek kâr getirisinin en önemli etkeni lezzet sırrımızdadır. Bir tüketiciyi defalarca şubemize getiren dönerimizin seçkin etlerden oluşan kalitesi ve gıda güvenliğinden taviz vermiyor olmamızdır.

Rakiplerimizin önüne geçiren farklarımız

Rakiplerimiz tek tip ekmek kullanırken, müşterilerimize farklı seçenekler sunarak tekrar tekrar gelmelerini sağlıyor, her damak zevkine hitap ediyoruz. Sandviç arası, lavaş dürüm yâda tabakta olmak üzere birçok servis seçeneğimiz mevcut.

Markamızın oluşturulma sürecinde global görüşleri dikkate alarak belirlediğimiz iştah açıcı renk tonlarını tercih edip modern mimari tasarımına entegre ederek kullanıcıların gözüne hitap eden bir konsept planlanmıştır.

Dönerimize lezzetini veren Marka tescil belgemizle helal kesim sertifikalı ve ISO 9001 ve 22000 gıda güvenliği belgeli etleri özel işlemlerden geçirerek kullanıyoruz. Dönerimizi lezzetli kılan sos ve karışım oranlarıyla etlerin marine edilmesinde gizlidir.

İsim hakkı olarak talep edilen tek seferliğe mahsus tutarı, kuruluşumuza özel uygun hale getirerek yatırımcılarımızı ağır maliyetlerden koruyoruz. Bu sebeple yatırımı geri kazanma süreside yıllara değil bir kaç aya kadar indirdik.  Bayilerimizi yalnız ve muhatapsız bırakmıyoruz. Kurulumda ve sonrasında gerekli olan tüm reklam, tasarım ve görsel ihtiyaçlarınıza yönelik hazırladığımız kurumsal arşivimizi bayilerimizin hizmetine sunuyoruz. Ortak sosyal medya yönetimi ile markamızın bilinirliğini artırarak, kampanya, çekiliş ve güncel paylaşımlarla dinamik bir imaj sürdürüp, tüm bayilerimize etki edecek fayda sağlıyoruz.

Döner Bayilik (Döner Franchising) Veriyoruz

Maxi Döner olarak, Türkiye genelinde bayilikler vermeye devam ediyoruz. Sizde bu karlı yatırıma ortak olmak için bizimle irtibata geçebilirsiniz.

Maxi Döner Tadına Doyum Olmaz

Döner ya da kebap içeriği yöresel baharatlar ile iyi bir şekilde terbiyelenmiş ve açılmış et parçalarının bir şişin üzerine aralarına kuzu yağı sürülerek dik bir şekilde asılarak odun ateşi karşısında pişirilen bir kebap türüdür.

Geçmişi 150-200 yıla dayanan döner son yıllarda “Tavuk Döner” olarak da dünyada çok yaygın bir hale gelmiştir. Ancak Maxi Döner bu geleneğe yeni bir yön vererek dönerini Türkiye’de bir ilk olarak günlük taze sebzeler ile soslayarak terbiyeleyen tek firmadır. İmalathanemizde günlük taze sebzeler haricinde hiçbir katkı maddesi kullanılmamakta ve insan sağlığına son derece önem vermekteyiz.

Türkiye’de yapılan dönerlerin büyük bir çoğunluğunda kuzu eti kullanılmaktadır. Bunun yanında tavuk eti de sıklıkla kullanılır.

Bizde bu geleneği lezzet katarak sürdürmeye devam ediyoruz. İlk Şubemizle hizmete başladık yakında Türkiye’nin her yerinde birçok şubeyle Lezzeti herkese götüreceğiz.

Maxi Döner Genel Merkez: Çınar Mahallesi 1435. Sokak. 1/3 Esenyurt/İSTANBUL

Tel: +90 212 699 04 04 GSM: +90 532 708 73 04 E-mail: info@maxidoner.com

Kaynak:Esenyurt Haberleri

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Alişan İstanbul Adliyesi'nde ifade verdiÖnceki Haber

Alişan İstanbul Adliyesi'nde ifade verdi

Esenyurt'ta isyan ettiren koku!.Sonraki Haber

Esenyurt'ta isyan ettiren koku!.

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!