esss

İmamoğlu, 'Nasıl Beylikdüzü'nde Gönderdik, Şimdi de İstanbul'da Emekli Edip Göndereceğiz'

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İmamoğlu, 'Nasıl Beylikdüzü'nde Gönderdik, Şimdi de İstanbul'da Emekli Edip Göndereceğiz'
CHP'nin Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Mehmet Murat Çalık'ın proje tanıtım toplantısına katılan CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, "Beylikdüzü'nde gönderdik, şimdi de İstanbul'da yollayacağız.

CHP'nin Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Mehmet Murat Çalık'ın proje tanıtım toplantısına katılan CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, "Beylikdüzü'nde gönderdik, şimdi de İstanbul'da yollayacağız. Hepsini İstanbul'da emekli edip göndereceğiz" diyerek yerel seçim öncesi iddialı konuştu.

2014'ten bu yana Beylikdüzü Belediye Başkanlığı görevini yürüten ve sonrasında 2019 Yerel Seçimlerinden CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak gösterilen Ekrem İmamoğlu, CHP'nin Beylikdüzü'nde aday gösterdiği Mehmet Murat Çalık'ın Proje Tanıtım Toplantısına katıldı. Programa İmamoğlu'nun yanı sıra CHP'nin İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'yla birlikte partililer ve çok sayıda vatandaşlar katıldı. İmamoğlu, Yerel seçim öncesinde projelerini anlatan başkan adayı Çalık'a destek verdi.

"En büyük projem bu şehrin insanların adil bir yönetim sunmak olacak"

Proje tanıtım toplantısında konuşan CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, "Beylikdüzü İstanbul'a ve memlekete güzel insanlar yetiştirmenin örnek bir mecrası olsun. Umuyorum bu anlayış burada her zaman daim olsun. Bu bakımdan ben önüme net bakan bir durumdayım, İstanbul'a, İstanbulluya bakıyorum. İstanbul'a bakınca açıkçası üzülüyorum. Bugün itibariye bizleri ne yazık ki mutlu eden bir şehir değil. İstanbul bugün belki de dünyanın en geri istatistiklerinde yer etmiş durumda. İstanbul'un ilçelerini geziyorum, arka sokaklarını geziyorum. Özellikle yönetmediğimiz, yönettiğini düşünen kişilerin İstanbul'unu geziyorum. Özellikle yoksulluğu sizlere anlatamam içim yanıyor. Dolayısıyla kendimce bir şey söyledim, benim için mega proje, büyük proje kavramı bitmiştir yok öyle bir şey. O 18. yüzyıl kafası, bu milletin onu satın alacağını düşünmüyorum. Bu millet vicdanının, ahlakının, toplumun sesini duyacak seviyede. En büyük projem bu şehrin insanların adil bir yönetim sunmak olacak. Ben adil bir belediye başkanı olacağım" diye konuştu.

"Mega proje işi bitti, toplumun başka ihtiyaçları var"

Mega projelerin kolay iş olduğunu söyleyerek konuşmasını sürdüren İmamoğlu, "İstanbul'da 1 milyon 200 bin çocuk var. 0-4 yaş arasında. Her yerde söylüyorum akıllarda yer etsin diye. Ben İBB başkanı olduğum zaman evet görevimi yaptığım dediğim gün 'Kadıköy'deki bir 2 yaşındaki bebeğimizle Bağcılar'daki bebeğimizi aynı koşullarda hayata yetiştiriyorum' şeklini ruhumda yer ettirmişsem en büyük projeyi başarmış olacağım. İnsanların kafasında ki mega projeler en kolay iş. Burada devlet tecrübesi olan kişiler var. Mühendislik işi, ihtiyacı bulursunuz, finansmanı bulursunuz, tasarlarsınız. Kamuya düşen en kıymetli konu, onun kamu vicdanı adına kamunun cebini boşaltmadan yaparsınız. Ben şuan ben bu işi bilirim diyenlerden iddia ediyorum, şahsi tecrübemle, yaptıklarımla, başardıklarımla çok daha iyisini yaparım. Mega proje işi yok bitti o iş, toplumun başka ihtiyaçları var, yoksul bir kentte yaşıyoruz. İnsanların kuyruğa girmek zorunda bırakıldığı bir kentte yaşıyoruz" şeklinde konuştu.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Esenyur'ta doktora saldırıÖnceki Haber

Esenyur'ta doktora saldırı

Karısını balkondan attı!Sonraki Haber

Karısını balkondan attı!

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!