esss

Kardeş Kültür Festivali Batı Trakya esintileriyle sona erdi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kardeş Kültür Festivali Batı Trakya esintileriyle sona erdi
Esenyurt Belediyesi’nin düzenlediği 2.Kardeş Kültürler Festivali; Marmara, Rumeli, Trakya ve Balkan esintileriyle sona erdi. İsrail’in Filistin’de gerçekleştirdiği saldırılar nedeniyle ertelenen konserlerin son gününde Rumelili Orhan & Kemal Kardeşler sahne alarak dinleyicilerekeyif dolu anlar yaşattı.

Programa Esenyurt Beldiye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, MHP  Esenyurt  İlçe Başkan Yardımcısı Erkan Sanatsever, Ardahan Kültürevi Başkanı Efrail Çifçi, İl Dernekler Birliği Başkanı Orhan Onur, Sinop Kültürevi Başkanı Erdem Ekşioğlu, ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İsrail’in Filistin’e yönelik saldırılarından dolayı Esenyurt Belediyesi’nin ertelediği 2. Kardeş Kültürler Festivali;Marmara, Rumeli, Trakya ve Balkan gecesiyle sona erdi.Gecede bölgenin sevilensanatçıları Rumelili Orhan & Kemal kardeşler ve Dj Furkan Mutaf sahne aldı.Esenyurt Kültür Merkezi’nde düzenlenen konserde,ikilinin enerji dolu performansı ile Esenyurtlular keyifli ve eğlenceli bir gece yaşadı. Programa katılan Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, “Esenyurt, Türkiye’nin her bir coğrafyasının rengini ve sesini taşıyan bir ilçe. Hem büyüklüğü itibariyle hem de çeşitli kültürel yapısı itibariyle çok keyifli bir yer” dedi.

“Esenyurtlu olmak bir gurur”

Esenyurtlu olmanın bir gurur ve ayrıcalık olduğunu söyleyen Başkan Bozkurt şöyle konuştu: “Bu coğrafyanın çocukları olmak kadar şanslı bir şey yok. Trakya, Rumeli de bizim en renkli, en eğlenceli yanımız. Esenyurt hem büyüklüğü itibariyle hem de çeşitli kültürel yapısı itibariyle çok keyifli bir yer.Bizim kültürel derinliğimiz ve çeşitliliğimiz her yerde yok. Belki fiziki yapımızda sorunlar var, ekonomik sıkıntılarımız var ama hepimizin kalbi o kadar büyük o kadar güzel ki… Esenyurtlu olmak ayrıcalıktır, kimse de bize başka bir şey kabullendirmeye çalışmasın, müsaade etmeyeceğiz.”

“Hepimiz biriz”

Böyle bir gecede konser vermekten mutluluk duyduğunu belirten sanatçı Kemal Pehlivan, “Hepimiz biriz, aynı çatı altındayız. Değerli Belediye Başkanımıza ve dernek başkanlarımıza sonsuz teşekkürler. Çok güzel bir konserdi”diye konuştu. Öte yandan bölgenin sevilen siması iş insanı aynı zamanda MHP Esenyurt İlçe Başkan Yardımcısı Erkan Sanatsever ise hemşehrilerini yanlız bırakmayarak programa katılım sağladı.

Kaynak:Esenyurt Haberleri

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Avcılar’da eğlence mekanına silahlı saldırı: 1 ölü, 3 yaralıÖnceki Haber

Avcılar’da eğlence mekanına silahlı sald...

DEM Parti, İstanbul'da Esenyurt ve 3 ilçede aday çıkaracak...Sonraki Haber

DEM Parti, İstanbul'da Esenyurt ve 3 ilç...

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!