esss

MHP Esenyurt Kadir Gecesinde STK’larla buluştu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
MHP Esenyurt Kadir Gecesinde STK’larla buluştu
MHP Esenyurt bu yıl ilkini gerçekleştirdikleri ‘Bereket Sofrasında Gönül Birliği’ adını verdikleri iftar programları yoğun ilgi görmeyi sürdürüyor.

Balkan, Rumeli ve Trakya Derneklerinden yoğun katılım

Bölgede birçok Sivil Toplum Kuruluşları ve ilçe protokolünün katıldığı iftar yemeklerine Kadir Gecesinde ise birçok sivil toplum kuruluşu katıldı.  Esenyurt Rumeli Trakyalılar ve Kültür Yardımlaşma Derneği, Balkanlılar Derneği Başkanı Hüseyin Avcı ve yönetimi, Esenyurt Rumeli Trakyalılar ve Kültür Yardımlaşma Derneği Başkanı Feridun Tiryaki ve yönetimi, Balkan göçmenleri Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Nejat Yurdal ve yönetimi katılım sağladılar.

MHP Esenyurt ilçe teşkilatının verdiği İlçe Başkan Yardımcısı aynı zamanda İş insanı Erkan Sanatsever’in eşliğinde düzenlendi. Oldukça yoğun katılımın gerçekleştiği yemekte katılımcılar MHP İlçe yöneticilerine teşekkürlerini ilettiler.

Yazar, ‘İftarlarımızı geleneksel hale getireceğiz’

Misafirleri ile tek tek ilgilenen İlçe Başkanı Metin Yazar ise; ‘Bu yıl ilkini gerçekleştirdiğimiz iftar programlarında hiçbir kuruluştan destek almadan halkımızla birlikte oruç açmanın hazzını yaşadık. Geleneksel hale getireceğimiz iftar programlarında bu akşam ise; Oku emriyle başlayan, kâinatın hayat rehberi, Rabbimizin kelam-ı Kitabımız Kur-anı Kerimin indiği Bin aydan daha hayırlı ve mübarek, Kadir gecemizde STK’larla birlikte açmaktan büyük mutluluk duyduğumuzu belirtmek isterim.’ İfadelerini kullandı.

Sanatsever,’Her kesime kapımız sonuna kadar açıktır’

Düzenlenen iftar programında konuklarına bizzat eliyle ikramda bulunan İlçe Başkan Yardımcısı Erkan Sanatsever ise; ‘Bu yıl ilkini gerçekleştirdiğimiz iftar programları kapsamında birçok vatandaşımızla, birçok Esenyurt’luyla aynı sofrada iftarlarımızı açmanın mutluluğunu yaşadık. Yine ilçe başkanımız Sayın Metin Yazar’ın önderliğinde İlçe protokolümüze ve Sivil Toplum Kuruluşlarına Derneklerimize ve muhtarlarımızla da iftar yemeklerinde araya geldik. Bu mübarek gece biz Müslümanlar için önemlidir. Bin aydan daha hayırlı ve mübarek olan Kadir Gecesinde özellikle de Balkan ve Trakya Rumeli Derneklerimizle birlikte iftar açmış olmanın mutluluğunu yaşadık. Sizlerin aracılığı ile katılım gösteren tüm derneklerimize teşekkürü birçok biliyorum. Bundan sonraki süreçte parti olarak tüm Sivil Toplum Kuruluşlarıyla da daha yakın ilişkiler kurarak onların taleplerini dikkate alarak yol almayı hedeflediğimizin altını çizmek istiyorum. Her kesime kapımız sonuna kadar hep açık oldu. Tek derdimiz var o da Esenyurt’lulardır. ’ dedi.

 

Kaynak:Esenyurt Haberleri

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Esenyurt’ta sağlıkçılara levye ile saldırdılarÖnceki Haber

Esenyurt’ta sağlıkçılara levye ile saldı...

Bilge Kadınlar üretiyorSonraki Haber

Bilge Kadınlar üretiyor

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!