esss

Muharrem Yıldız, Kars’a giderek Erdoğan için destek istedi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Muharrem Yıldız, Kars’a giderek Erdoğan için destek istedi
Kars Spor eski Yönetim Kurulu Başkanı ve siyasetçi Muharrem Yıldız, Kars'ta coşku ile karşılandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'a destek istedi.

Kars Spor eski Yönetim Kurulu Başkanı ve siyasetçi Muharrem Yıldız, 28 Mayıs’ta gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı 2’ici tur seçimlerinde Cumhur İttifakı’nın adayı Recep Tayyip Erdoğan’a destek vermek için memleketi Kars’a geldi.

Geçtiğimiz günlerde Kars’a giden Muharrem Yıldız, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı destekleyen özel donanımlı kampanya aracı ile uzun araç konvoyu eşliğinde şehir turu yaptı. Bedesten Meydanında bulunan Kars yazısı önünde gazetecilere açıklamada bulunan Yıldız, daha sonra aynı araçla Akyaka ve Arpaçay ilçelerine geçerek esnaf ziyareti yaptı.

Akyaka’da Belediye Başkanı Ergüder Toptaş’ı ziyaret eden Muharrem Yıldız, ziyaretin ardından ilçe esnafı ve vatandaşlardan 28 Mayıs’ta yapılacak olan seçimde Recep Tayyip Erdoğan’a destek istedi. Daha sonra Arpaçay’a geçen Muharrem Yıldız Belediye Başkanı Erçetin Altay ile de bir araya gelerek ilçe halkından Erdoğan’a destek istedi.

İş insanı Kars Spor eski başkanı Muharrem Yılmaz, Bedesten Meydanında gazetecilere yaptığı açıklamada, 28 Mayıs’ta yapılacak olan seçimde Cumhur İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan’a Kars halkının destek vermesi için çalışma yapmaya geldiğini söyledi. İl merkezinde destek çalışmalarını sürdüren ve daha sonra da kampanyasına İstanbul’da devam edeceğini dile getiren Muharrem Yıldız yaptığı açıklamada aydı şu ifadeleri kullandı. “Öncelikle bir vatandaş Muharrem Yıldız olarak 2’inci tura kalan seçimde Sayın Cumhurbaşkanı adayımız Erdoğan’a destek vermek için memleketim Kars’a geldim. Ben vatanını, milletini ve bayrağını seven, bu şehrin yetiştirdiği bir Türk Milliyetçisiyim. 14 Mayıs’ta Karslı hemşerilerimiz tercihlerini yaptılar. Herkes hür iradesi ile oylarını kullandı ve her kese saygımız sonsuzdur. Ama benim bugün burada olmamın sebebi ülkemizdir. Ülkemizin 2’inci yüzyıldaki aydınlık geleceğini, çocuklarımızın geleceğini teminat altına almalıyız. Cumhurbaşkanımız Erdoğan’ın bir 5 yıl daha Ülkemizin başında kalması gerektiği yönünde bir inancımız oluştu.

 Bu inancımdan dolayı da bugün Kars’tayım. Kampanyama daha sonra da İstanbul’da devam edeceğim. İlk turda da İstanbul’da destek kampanyamı sürdürdüm. İlk turda Kars’a gelmememin sebebi Kars halkı 14 Mayıs’ta hür iradeleri ile oylarını kullandı. Ben de onların milletvekili tercihlerini etkilememek ve benim için ‘onu destekledi bunu destekledi’ denilmemesi adına Kars’a gelmedim. Ama bugün ülkemiz ile alakalı bir durum var. Şu da merak edilebilir; ‘Muharrem Yıldız İstanbul’dan kalkıp Kars’a neden geldi? Gazi Kars, şehitler diyarı, sadece Sarıkamış’ta ve şu anda Ebul Hasan Harakani’nin huzurunda bulunduğumuz Kars’ta binlerce şehidimiz var. Türklere Sultan Alparslan ile Anadolu’nun kapıları Kars’tan açılmıştır.

İlk Cuma namazını da burada kılmıştır. Kars, Serhat şehridir ve üç ülke ile sınırı vardır. Azerbaycan ‘Karabağ özgür olsun’ diye 32 yıldır mücadele veriyor. Her kesin bir heyecanı var. Zengezor Koridoru açıldığında hepimiz Azerbaycan’a gideceğiz. Kars, Kafkasların başkenti olma özelliğine sahip bir ülkedir. Ben de seçim kampanyamı Kars’tan başlattım. Kars, benim doğduğum, büyüdüğüm bir şehir. Kars’ı çok seviyorum. Bu şehir vatanına, milletine sahip çıkan, kardeşliği önemsemiş, çeşitli etnik zenginliklerin ve kültürlerin bir arada yaşadığı bir şehirdir.

Bu şehirde yaşanan kardeşliğin bozulmaması lazım. Ama seçim dönemlerine az da olsa yaşanan tartışmalar da olabiliyor. Seçimler artık gerinde kaldı. Önümüzde 28 Mayıs seçimi var. Bir oy da olsa destek için buradayız. En azından bu konuda duruşumuzu, safımızı ve niyetimizi ortaya koyarak Kars’tayım” dedi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Altınordu, 1. Lig'e veda ettiÖnceki Haber

Altınordu, 1. Lig'e veda etti

Bakan Varank, Esenyurt'ta vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılandıSonraki Haber

Bakan Varank, Esenyurt'ta vatandaşların...

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!