esss

Muhtar Karademir’e Bir Cevapta Eski Başkan Çifçi’den Geldi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Muhtar Karademir’e Bir Cevapta Eski Başkan Çifçi’den Geldi
Akevler Mahalle Muhtarı Süheyla Kardemir’in Minibüslerle alakalı paylaşımını gündeme taşıyan Esenyurthaberleri.com’a S.S. 113 Nolu Minibüsçüler Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi 2. Dönem Başkanı İsmail Çifci’den açıklama geldi.

Çifçi yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı.

30.10.2019- tarihinde Esenyurt Akevler mahallesi muhtarı tarafından bildirilen Esenyurt haberinde paylaşılan 113 nolu Esenyurt münübüscüler derneğine ilişkin açıklamamdır.

Akevler mahallesi muhtarı Süheyla hanım sormak isterim. Trafik sorun sadece Esenyurtun degil istanbulun genel bir sorunu olmuştur. Esenyurt 39 ilçede en rahat konforlu taşımacılığı 2018-2019 model Mercedes tipi araçlarla 3-5 dk aralıklarla kalkışlarını çalışmalarını gerçekleştirmektedir. Tabi zorlukları ve eksik olduğu yerler olabiliyor. Belirli iş saatlerinde bu gibi yoğunluklar olabilmektedir. Muhtarıma İett ve Metrobüslere biniyormusun onlarında fotoğraflarını çekip paylaşsın demek isterim.Esenyurt gerek genel gerekse mahallelerin nüfusları anlamımda yoğun bir ilçedir kısmi zorluklar ve aksilikler olabilmektedir bunları minibüsçü esnafına geneline yansıtmak doğru değildir. Aslında 218 araçımız Esenyurt’a  cevap verebiliyor. Fakat günümüzün büyük sorunu haline gelen trafik İstanbul’un genelinden olduğu gibi Esenyurt’tada bizleri zorluyor. Buda ister istemez kısmı sıkıntılara sebep olabiliyor.Bu konularla alakalı mevcut başkanımızın Yücel Danış başkan yardımcısı Eyüp Kuş İstanbul odası yönetim kurulu üyesi Celalettin Öztürk yönetim kurulu üyeleri Sinan Öztürk Cemal Akdemir,  İrfan Akdemir,  Abdullah Sarıboğa  Esenyurttaki vatandaşlarımız ve esnafımız için elinden geleni yapmaktadırlar.Kendilerine bir kez daha buradan teşekkürlerimiz iletiyorum.

Kamouyuna saygılarımla

ismail Çifçi

Kaynak:Esenyurt Haberleri

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 5
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Türkiye Öğretmenler Kupası'nda Esenyurt 2'nci OlduÖnceki Haber

Türkiye Öğretmenler Kupası'nda Esenyurt...

Beylikdüzü Belediyesi TÜYAP Kitap Fuarı'na katılacakSonraki Haber

Beylikdüzü Belediyesi TÜYAP Kitap Fuarı'...

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!