esss

Özdemir Polat Esenyurt’a çıkarma yaptı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Özdemir Polat Esenyurt’a çıkarma yaptı
Esenyurt’ta iş adamı kimliği ile bilinen ve Esenyurt bölgesinin tanınmış simalarından olan İYİ Parti 3. Bölge Milletvekili Adayı Özdemir Polat, Esenyurt’a çıkarma yaptı.

İYİ Parti 3.Bölge Milletvekili Adayı Özdemir Polat seçim çalışmaları kapsamında Esenyurt’ta bir dizi ziyarette bulundu. İYİ Parti Esenyurt İlçe Başkanı Bülent Ural ve ilçe yönetimini ilçe başkanlığında ziyaret eden Özdemir Polat, gerçekleşen kısa ziyaret sonrasında Esenyurt meydanında kurulmuş olan İYİ Parti seçim standını ziyaret etti. Polat, vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaştı. Yaptığı kısa konuşmasında, “Esenyurt bizimle beraber İYİ olacak” sözlerini kullanan Polat, daha sonrasında diğer partilerin seçim stantlarını da ziyaret ederek başarılar diledi.

“Türkiye’ye kadın eli değmeli”

Seçim stantlarını ziyaret ettikten sonra Esenyurt esnafı ile bir araya gelen Özdemir Polat, ekonomik zorluk içinde olan esnafın sorunlarını dinleyerek , “İYİ Parti gelecek, ekonomi düzelecek” mesajı verdi. Ziyaretleri sırasında karşılaştığı kadınlara İYİ Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Meral Akşener’in imzalı eşarplarını hediye eden Polat, “Tüm kadınlardan destek bekliyoruz. Türkiye’ye kadın eli değmeli” dedi. Esnaf ziyaretlerinin ardından basına kapalı olarak kişisel ziyaretler gerçekleştiren Polat, Gaziosmanpaşa ilçe başkanlığı tarafından düzenlenen iftar yemeğine katıldı.

Özdemir Polat’a hemşerilerinden yoğun ilgi

İYİ Parti 3.Bölge Milletvekili Adayı olan Karslı iş adamı Özdemir Polat’ın seçim bölgelerinden olan Avcılar Tahtakale ve Başakşehir Bayramtepe bölgelerinde çalışmaları hemşeri buluşmasına döndü. Programın ilk safhası olan ve Avcılar ilçe yönetiminin düzenlediği Tahtakale’de halk iftarına katılan Polat, burada hemşerileriyle hasret giderdikten sonra Bayramtepe’ye geçti.

Halkın umudu İyi Parti olmuş

İYİ Parti Avcılar İlçe Başkanlığı’nın Tahtakale Mahallesi’nde düzenlediği sokak iftarına İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Ersin Beyaz, Milletvekili Adayları Özdemir Polat, Hayati Arkaz, Meryem Tanrıverdi Göktaş, Meliha Apaydın katıldı. Çok sayıda İlçe ve il yöneticisininde katıldığı iftara yaklaşık bin vatandaş katıldı. İftar sonrası farklı kişilerden aldığımız görüşlerin ortak bir noktada toplanıyor olması ve çözümünde İYİ Parti ve kadrolarından bekleniyor olması dikkatlerden kaçmadı

Önce hemşeriyiz, sonra siyasetçi

Tahtakale’deki iftardan erken ayrılan Polat’ın bir sonraki durağı kendisini bekleyen Kars Hacıveli köyü derneğinin iftarı oldu. Uzun yıllardır Altınşehir ve çevresinde yaşayan Hacıveli Köylülerinin buluşma yeri olan Hacıveli Köyü Derneğinin Bayramtepe Olimpiyat düğün salonunda verdiği iftara gecikmelide olsa katılan Özdemir Polat’a hemşerilerinden yoğun ilgi vardı.  Gecikmelide olsa salona giren Polat’a salonda kendisini bekleyen hemşerileri siyaseten tam destek verdiklerini söylediler. Daha sonra sahneye davet edilen Polat, kısa bir tanışma konuşması yapması yaptı. Polat, burası iftar sofrasıdır ve böylesi ortamlarda siyaset yapmak en iyi değimle cahilliktir. Bunun için ben sadece kendimi sizlere veya tanımayanlara tanıtacam geri kalan takdir ise sizlerindir” dedi Polat, son söz olarak “Tek dileğim seçimlerde halkın iradesinin sandığa yansımasıdır” dedi.

Özdemir Polat Kimdir?

İYİ Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayı Özdemir Polat, 1 Ocak 1960 tarihinde Kars’ta doğdu. Baba adı Kerim anne adı Zehra’dır. İlköğretimini Kars’ta, ortaöğretimini İstanbul’da tamamladıktan sonra genç yaşta iş hayatına atıldı.
1984 yılından itibaren tekstil sektöründe faaliyet göstermeye başladı. Ülkemize değer katan işadamları arasına girmeyi başardı. İstanbul’da birçok sivil toplum kuruluşunun kuruculuğunda ve yönetiminde aktif olarak yer aldı.
Özdemir Polat siyasi yaşamına 2000 yılında Demokrat Türkiye Partisi (DTP) Küçükçekmece İlçe Başkanlığı ile başlamış, sonrasında sırasıyla Demokrat Türkiye Partisi İstanbul İl Başkanlığı ve Genel Başkanvekilliği görevinde bulunmuştur.
Özdemir Polat Demokrat Türkiye  Partisi ile Halkın Yükselişi Partisi’nin  birleşmesiyle Genel Başkanlık görevini yerine getirmiştir.
Meral  Akşener’in İYİ Parti’yi kurması sonrasında iş hayatındaki başarısını ve siyasi tecrübesini Türkiye’nin güçlenmesi ve gelişmesi için  değerlendirmek üzere, siyasi  yaşamına İYİ Parti çatısı altında devam etmeye karar verdi. Özdemir Polat meclisin aldığı  erken seçim kararı sonrasında  İYİ Parti Genel Merkezi tarafından İstanbul 3. Bölge 7. Sıra Milletvekili Adayı gösterildi.
Özdemir Polat, evli ve üç çocuk babasıdır.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Esenyurt'ta İki aylık eşini öldüren kadına 15 yıl hapis cezasıÖnceki Haber

Esenyurt'ta İki aylık eşini öldüren kadı...

Neyzen Yapı’dan musiki eşliğinde iftarSonraki Haber

Neyzen Yapı’dan musiki eşliğinde iftar

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!