esss

Renklerin Dayanışma Derneği'ne Murat Aydemir aday oldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Renklerin Dayanışma Derneği'ne Murat Aydemir aday oldu
Merkezi Esenyurt’ta bulunan Renglerin Dayanışma Derneği’nin yapılacak olan olağan kongresine genç girişimci ve işadamı Murat Aydemir aday oldu. Aydemir yaklaşan kongre hakkında bir açıklama yaptı.

Renklerin Dayanışma Derneği Başkan adayı olan Murat Aydemir şu ifadeleri kullandı: Değerli Basın Mensupları, Sevgili Esenyurtlu Hemşehrilerim;

Sizleri şahsım ve dernek üyelerim adına sevgi ve saygıyla selamlıyorum. Türkiye’de ve İstanbul'da emeğin ve emekçilerin şehri olan, yine Türkiye'nin ve İstanbul'un en büyük ilçesi olan Esenyurt'ta sizlerle birlikte olmaktan büyük onur ve mutluluk duyuyorum. Dayanışma ve yardımlaşma adına bu yolda bizleri yalnız bırakmadığınız için hepinize teşekkürlerimi sunuyorum.

Dileğimiz; umudumuzu ve enerjimizi, derneğimizin kurulduğu ilk gün ki heyecanla, asgari birlik ve beraberlik içerisinde, hemşehrilerimizin bizden çözüm bekledikleri geçmişten bu yana gelen birikmiş sorunların çözümü yönünde kullanmaktır. Seçimli olağan/olağanüstü kongremizin ardından halkımızda tüm bu biriken sorunları ve önerileri, çözümü odak alarak tüm paydaşlarımızla en verimli şekilde değerlendireceğiz. Esenyurt'un ve vatandaşlarımızın geçmişten bu yana çözüm bekleyen yardımlaşma ve dayanışma sorunlarını gündemimizin hep birinci maddesinde tutacağız. Kültür sanat ve farkındalık etkinlikleri ile kadın ve genç arkadaşlarımızı, Esenyurt'un her rengini, süreçlere dahil ederek, yaşadığımız şehri daha da yaşanabilir hale getirebilmek için tüm enerjimizle çalışacağız.

Bu sebeplerle, 13.03.2021 tarihinde Yönetim Kurulumuzun oy birliğiyle seçimli olağan/olağanüstü kongremizi gerçekleştireceğiz. Kamuoyuna saygıyla duyururuz

Kaynak:Esenyurt Haberleri

Anahtar Kelimeler:
  • 1
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
CHP Esenyurt ilçe Kadın Kolları’ndan 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü AçıklamasıÖnceki Haber

CHP Esenyurt ilçe Kadın Kolları’ndan 8 M...

Başkan Bozdağ, AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları’nda yer aldıSonraki Haber

Başkan Bozdağ, AK Parti Genel Merkez Kad...

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!