esss

Saadet Partililer Esenyurt’u anlatıp, dinlediler…

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Saadet Partililer Esenyurt’u anlatıp, dinlediler…
Saadet Partisi Esenyurt İlçe Başkanlığı tarafından Hasırlı Et Lokantası’nda ‘Esenyurt’u anlatıyoruz, Esenyurt’u dinliyoruz’ adı altında düzenlenecek kahvaltı toplantıların ilki geçtiğimiz günlerde gerçekleştirildi.

Esenyurt İlçe Başkanı Ender Esiner’in ev sahipliğinde düzenlenen toplantıya, Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Kaya, İl Başkan Yardımcıları Yaşar Kangel ve Yunus Aktaş, Esenyurt İl Dernekler Birliği Başkanı, Esenyurt’ta bulunan İl Dernek Başkanları, Esenyurt Kent Konseyi Başkanı Tuncer Dağ, Saadet Partisi önceki İlçe Başkanı Hasan Kara ve Esenyurt’taki yerel gazeteciler katıldı. 

“Saadet Partisi olarak üstümüze düşeni yapmaya devam edeceğiz”

Toplantıda kısa bir konuşma yapan Saadet Partisi Esenyurt İlçe Başkanı Esiner, ‘Esenyurt’ta bulunan İl Dernekler Başkanlarımızı her zaman önemsiyoruz. Sizlerin fikirleri ve düşünceleri bizler için her zaman değerlidir. Esenyurt’ta bulunan kamu kurumlarıyla istişare halinde olarak, ilçemizin sorunlarını birlikte çözebilmenin yollarını arıyoruz. Bu konuda geçtiğimiz aylarda siyasi parti ilçe başkanlarımızla bir araya geldik. Gençlerimizi uyuşturucudan kurtarmak için ciddi kararlar aldık ve bunun sonuçlarını şimdiden görmeye başladık. Bu hususta Kaymakamlığımız, Emniyetimiz ve Belediyemizle birlikte ortak çalışmalar yürüterek, çok sayıda gencimizi bu ileten kurtardık. Biz Esenyurt’ta Saadet Partisi olarak üstümüze düşeni yapmaya devam edeceğiz. Her ne kadar Esenyurt Belediyesi’nde Meclis Üyemiz bulunmasa da, elimizden geleni yapmayı sürdüreceğiz. Esenyurt belediye meclisini ve belediyenin yaptığı tüm çalışmalarını yakından takip ediyoruz” şeklinde konuştu.

“Bir aile asgari ücretle nasıl geçinebilir?”

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Kaya ise yaptığı konuşmada katılımcılara teşekkür etti. Kaya; “Davetimize icabet ettiğiniz için hepinize yürekten teşekkür ediyorum. Partimiz her daim sivil toplum kuruluşlarını önemsemiştir. Sizin bu birlikteliğinizi ayrıca takdir ettiğimi söylemek istiyorum. Sizin bu birlikteliğiniz Türkiye’ye örnek teşkil ediyor. Farklı görüşlerde ve düşüncelerde olsak bile bir arada yaşamak ve bir arada yaşamaktan başka seçeneğimiz olmadığını tüm Türkiye gösterdiğiniz için hepinizi kutluyorum” dedi. Türkiye’de her geçen gün sıkıntıların artığını söyleyen Kaya, ‘Türkiye artık üretmekten uzaklaşıyor. Hepimiz Anadolu’dan geldik ve 20 yıl önceki üretimlerin şimdi imkânsız haline geldiğini görüyoruz. Aldığımız nohudun arkasında ‘Meksika’ yazıyorsa burada büyük bir sorun var demektir. Biz, yapılanlara teşekkür ediyoruz. Yapılan yollar için diğer hizmetler için de teşekkür ediyoruz ama ne yazık ki ülkemiz üretemediği için ekonomimiz büyük sıkıntılar içerisinde. Bakınız birkaç gün önce asgari ücret açıklandı. Soruyorum; ‘bir aile bu rakamla nasıl geçinebilir?’ Bunları konuşmamız gerekiyor. Bu konularda halkımızın çektiği çileleri anlatmamız gerekiyor” ifadelerini kullandı.

Bahri Gökmen toplantı için teşekkür etti

Toplantıda söz alan Esenyurt İl Dernekler Birliği Başkanı Bahri Gökmen ise; “Bizleri buraya davet ettiğiniz ve çalışmalarınızla ilgili aktardığınız bilgiler için hepinize teşekkür ediyoruz” dedi. Toplantının devamında söz alan İl Dernek Başkanları da kendilerini tanıtarak Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Kaya’ya sorularını ilettiler.

Kaynak:Esenyurt Haberleri

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Esenyurt'ta 73 bin kaçak hap ele geçirildi.Önceki Haber

Esenyurt'ta 73 bin kaçak hap ele geçiril...

2020 Kıdem tazminatına zam geldiSonraki Haber

2020 Kıdem tazminatına zam geldi

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!