esss

Şahin Ailesinin Mutlu Günü

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Şahin Ailesinin Mutlu Günü
Ak Parti Esenyurt İlçe kadın kolları yönetim kurulu Üyesi ve milletvekili aday adayı Birdane Şahin’in kız kardeşi Güldane Şahin hayatını Necmettin Kılıç ile birleştirdi.

Esenyurt Nikah Salonu’nda gerçekleşen düğün töreninde mutlu çiftin nikahını Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe kıyarken çiftin şahitliklerini ise bir birinden önemli isimler yaptı.

Esenyurt Nikah Salonu’nda gerçekleşen düğün töreninde Güldane Şahin ve Necmettin Kılıç’ın nikah akdini Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe gerçekleştirirken şahitliklerini ise bir birinden önemli isimler yaptı.

Şahitler yıldızlar topluluğu gibi                                                                                                 

Şahin ve Kılıç çiftinin şahitliklerini Esenyurt Belediye Başkan Yardımcıları Togay Çoban, Gazanfer Karakaş, Hayrettin Babahan, AK Parti İl Kadın Kolları Teşkilat Başkanı Yeşim Aytulum, Belediye Meclis Üyeleri Gürbüz Süleymanoğlu ve Zekeriya Yılmaz, Ardahan Kültür Evi Başkanı Efrail Çiftçi, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Duygu Koç, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Resul Ekiz ve Esenyurt Minibüsçüler Dernek Başkanı İsmail Çiftçi yaptı.

Ayrıca düğün merasimine çok sayıda STK Başkanı ve yöneticileri, belediye meclis üyeleri, siyaset ve iş dünyasından önemli isim katıldı. AK Parti Esenyurt İlçe Başkanı Yasir Çelik’de yoğun programı sonrasında gecenin ilerleyen saatlerinde düğüne katılım sağlayan isimlerden oldu.

Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe çalışma arkadaşı olan Birdane Şahin’in kardeşinin düğününde olmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ederken, ‘İlçe Teşkilatımız Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Birdane Şahin’in kız kardeşi Güldane Şahin ile Necmettin Kılıç çiftinin nikahlarını kıymaktan dolayı sevinçliyim. Kılıç ve Şahin ailelerini tebrik ediyor, çiftimize ömür boyu mutluluklar diliyorum’ dedi.

“Dostlarımızla bu anı yaşamak bizleri çok mutlu etti”

Kardeşi Güldane’nin mutluluğu yaşayan Birdane Şahin: ‘’Bugün mutluluğumuza ortak olup düğünümüze iştirak eden tüm dostlarımıza çok teşekkür ederim. Bu duyguyu her anne babanın tatmasını ümit ediyorum. Ailemizden bir ferdin bu mutlu gününü dostlarımızla birlikte paylaşmak, onlarla beraber bu özel anı yaşamak bizleri çok sevindirdi. Düğünümüze çeşitli sebeplerden dolayı katılamayıp çiçek, çelenk ve telgraf göndererek kutlayan tüm dost ve yakınlarımıza da çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Ensonnokta.com

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
CHP’li Şerif Ateş Gazeteciler ile Biraraya geldiÖnceki Haber

CHP’li Şerif Ateş Gazeteciler ile Birara...

Esenyurt'ta Organ Bağışı Semineri DüzenlendiSonraki Haber

Esenyurt'ta Organ Bağışı Semineri Düzenl...

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!