esss

Şahin Aydın CHP Esenyurt İlçe Başkanlığına Resmen Aday Oldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Şahin Aydın CHP Esenyurt İlçe Başkanlığına Resmen Aday Oldu
Uzun yıllar partisi CHP'ye hizmet etmiş biri olan sanatçı Şahin Aydın, CHP Esenyurt İlçe Başkanlığı için adaylığını açıkladı.

Aydın’ı; Esenyurt CHP ilçe binasın da karşılayan ilçe başkanı Duran Keleş, ilçe başkan yardımcıları, Parti üyeleri ve çok sayıda partili karşıladı.  Adaylığının gerekçelerini ve hedeflerini anlatan Aydın "Ben değil "Biz" demek için yola çıktım, Partimi, Altı Ok'u, örgüt emekçilerini temsil etmek için adayım" ifadelerini kullandı.

DESTEKÇİLERİNE TEŞEKKÜR ETTİ

Adaylık açıklamasında kendisini yalnız bırakmayan yol arkadaşlarına teşekkür etmeyi unutmayan Şahin Aydın şunları söyledi..

CHP Esenyurt İlçe Başkanlığına yaptığım adaylık açıklamamda beni yalnız bırakmayan;

Sevgili ilçe Başkanım ve İlçe Yöneticilerim, Örgüt emekçisi yoldaşlarım, basın emekçisi arkadaşlarım, partimizin kıymetli üyeleri, genç kardeşlerim, başımızın tacı kadınlarımız, benimle kader birliği yapıp gecesini gündüzüne katıp çalışan can dostlarım, mahalle başkanlarım, sivil toplum örgütünün başkanları ve özel nedenlerden dolayı katılamayan lakin telefonla arayarak desteklerini sunan bütün dostlarıma sonsuz teşekkür ederim. Birlikte güçlüyüz. Her şey partimiz, ilçemiz ve ülkemiz için. Bekle bizi Esenyurt! Omuz omuza iktidara yürüyüşümüz başladı.

ŞAHİN AYDIN KİMDİR?

1966 yılında Sivas'ın Divriği ilçesi Karaağaçlı köyünde doğan Şahin Aydın, İlköğretimi Sivas’ta, Ortaöğretimi de Ankara da tamamladı. 10 yaşında bağlama ile tanıştı. Zamanın ozanlarından etkilenen Aydın için bağlama çalmak kısa zamanda bir tutku haline geldi ve bu tutku onu, bağlama ve bu kültürün yoğun olduğu kurum ve topluluklara yönlendirdi.

SİYASİ YAŞAMI

1984 yılından beri İstanbul’da, 1997 yılından bu yana da Esenyurt’ta ikamet eden ve aktif olarak siyasetin içinde yer alan Şahin Aydın’ın siyasi yaşamı, ortaokul dönemlerinde başladı. CHP gençlik kollarında başladığı siyasi yaşamında mahalle delegeliği ve mahalle birim yöneticiliği yapan Aydın, kayyum döneminde CHP Esenyurt İlçe Başkanlığı görevinde bulundu. Bir dönem ilçe sekreterliği ve örgütten sorumlu başkan yardımcılığı da yapan Aydın, kurultay delegeliği ve il delegeliği görevlerinde bulundu. Parti Meclisi Üyeliği’ne de aday olan Aydın, seçim dönemlerinde aldığı büyük sorumluluklarla partisinin başarısı için özveriyle çalıştı.

24 yıldır yaşadığı Esenyurt’a bütün yönleriyle hakim olan Aydın, kültür derneklerinde ve sivil toplum örgütlerinde aktif görevlerde bulundu. Siyaseti, toplumun aydınlık yüzünü ortaya çıkarmak için kendisine misyon edinen Aydın, bilinçli, yaşadığı ortamı okuyan ve toplumla özdeşleşen bir yapının hakim olması için siyasi çalışmalarını sürdürüyor.

Kaynak:Esenyurt Haberleri

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
BtcTurk Yeni Malatyaspor, Beşiktaş'ı 2-0 mağlup ettiÖnceki Haber

BtcTurk Yeni Malatyaspor, Beşiktaş'ı 2-0...

Patronlar asgari ücret teklifini açıkladı!Sonraki Haber

Patronlar asgari ücret teklifini açıklad...

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!