esss

Samyeli Engelsiz Yaşam Derneği Sultangazi Engelsiz Yaşam Günleri’ne katıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Samyeli Engelsiz Yaşam Derneği Sultangazi Engelsiz Yaşam Günleri’ne katıldı
Sultangazi Belediyesi, engelli bireyler için farkındalık programı düzenledi. 2 gün boyunca süren Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezleri ile 'Engelsiz Yaşam Günleri ' programı ile özel çocuklar gönüllerince eğlendi. Programa 22 özel eğitim merkezi ve pek çok STK katıldı. Samyeli Engelsiz Yaşam ve Eğitim Derneği de onlardan biriydi.

Engelli bireyleri bir nebze olsun anlamak, ihtiyaçlarına cevap vermek ve sosyalleşmelerini sağlamak adına düzenlenen Engelsiz Yaşam Günleri, Sultangazi Etkinlik Alanı'nda gerçekleşti. 2 gün boyunca süren program, renkli etkinliklere sahne oldu.

Programa Sultangazi Kaymakamı Mahmut Kaşıkçı, Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, İlçe Milli Eğitim Müdürü Necati Tekbaş, AK Parti İlçe Başkanı Süleyman Yiğitoğlu, BBP İlçe Başkanı Yakup Yılmaz, Samyeli Engelsiz Yaşam ve Eğitim Derneği Başkanı Bahattin Demir, muhtarlar, öğretmenler ile çok sayıda engelli birey ve aileleri katıldı.

Özel çocuklar için labut devirme oyunu düzenlendi. Çocuklar en fazla labutu devirmek için birbiriyle yarıştı. Birinciliği ise Alternatif Özel Eğitim Kurumları kazanarak ödülüne kavuştu. Renkli anlara sahne olan oyunda kazanan ise yine dostluk oldu.

Özel çocuklara yönelik bir çok proje yürüten Samyeli Engelsiz Yaşam ve Eğitim Derneği Başkanı Bahattin Demir, “ Tüm kurumların biraraya geldiği böyle bir organizasyonda buluşmak bizi ziyadesiyle mutlu etti. Özel çocuklarımız için iyi bir gelecek hazırlamak ancak hepimiz güçlerimizi bütünleştirirsek mümkün. Her alanda onların destekçisi olmalıyız. Ve toplumda onların en iyi şartlarda yaşam sürmelerine olanak sağlamalıyız.” diye konuştu.

Program, çekilen hatıra fotoğrafının ardından son buldu.

Kaynak:Esenyurt Haberleri

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Sokak ortasında kadın darp edilirken, çevredekiler sadece izlediÖnceki Haber

Sokak ortasında kadın darp edilirken, çe...

Esenyurt Belediyesi’nin talep ettiği ek bütçe Meclis'ten geçtiSonraki Haber

Esenyurt Belediyesi’nin talep ettiği ek...

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!