esss

Şans Topu sonuçları 27 Eylül: Kupon sorgulama için tıklayın!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Şans Topu sonuçları 27 Eylül: Kupon sorgulama için tıklayın!
Şans Topu sonuçları canlı çekiliş sonrasında kamuoyuna duyuruldu. Geçtiğimiz haftadan 1 devir bırakan Şans Topu, bu hafta ortalama 4 milyon TL'ye yakın ikramiye hedefliyor! Şans Topu oyunu, kazanma fırsatının çoğaldı bir şans oyunu ve 5+1 ve 5 bilen toplam 20-30 kişi binlerce lira kazanıyorlar. İşte 27 Eylül akşamının Şans Topu sonuçları ve kupon sorgulama ekranı!

Şans Topu sonuçları 27 Eylül akşamı, duyuruldu. Saat 21.15'te canlı çekiliş ile birlikte şanslı rakamlar belli oldu ve böylece 850. haftanın tüm sonuçları belirlenmiş oldu. Bunun yanısıra 21.45 civarında Şans Topu sonuçları ile ortaya çıkan ikramiye dağılımları duyurulacak. Geçtiğimiz hafta, oyunda 1. devir gerçekleşmiş ve 700 bin TL'yi aşkın bir ikramiye bu haftaya devredilmişti. 5 bilen kişi sayısı ise artış göstermiş,  3 bin TL'ye yakın ikramiye kazanmışlardı. Şans Topu'nda uzun zamandır devir yok, dolayısıyla küçük bir miktar 850. haftaya devredildi. Haberimizden, detaylı Şans Topu sonuçları ile ilgili istatistiklere ulaşabilir, kupon sorgulama işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

İşte Şans Topu oyununda haftanın şanslı rakamları: 1 6 8 17 31 + 4

ŞANS TOPU SONUÇLARI 27 EYLÜL 850. HAFTA HAFTANIN KAZANANLARI ve İKRAMİYELER

Şans Topu sonuçları, 21.45'te tüm detaylarıyla mpi.gov.tr'den kamuoyuna duyuruluyor. Böylece kaç kişi 5+1 bilebildi, kaç kişi 5 bilebildi detaylarıyla ortaya çıkıyor. Bu hafta için yaklaşık 4 milyon TL'lik bir ikramiye söz konusu ve devir etmediği takdirde, devredilen miktar düşük olsa da 5 bilenlere ve 5+1 bilenlere hatırı sayılır bir ikramiye verilecek.

Şans Topu'nda, kazanıp kazanmadığınızı ise yukarıdaki rakamlar ile kupondaki rakamları karşılaştırarak bulabilirsiniz.

İşte ikramiye dağılımları; 5+1 bilen 1 kişi çıktı ve 1 milyon 476 TL ikramiye kazandı! 5 bilenler 3 bin 511 TL, 4+1 bilenler 356 TL, 4 rakam bilenler 34 TL, 3+1 bilenler 20 TL kazanırken 3 bilenler 4 TL'lik ikramiye ile buluşturulacaklar. 2+1 bilen kişiler 6 TL ve son olarak 1+1 bilenler 3,50 TL kazandılar.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İstanbul'da en çok konut Esenyurt'ta satıldıÖnceki Haber

İstanbul'da en çok konut Esenyurt'ta sat...

Meral Akşener Parti Kurucularını açıkladıSonraki Haber

Meral Akşener Parti Kurucularını açıklad...

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!