esss

Süheyla Karademir 8 Mart programıyla yine fark yarattı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Süheyla Karademir 8 Mart programıyla yine fark yarattı
Esenyurt Akevler Mahalle Muhtarı Süheyla Karademir yine fark yarattı. Göreve geldiği günden bugüne kadar yapmış olduğu çalışmalarla adından sıklıkla bahseden Karademir Esenyurt’ta alışagelmiş muhtarlık çalışmaları dışında çalışmalarına bir yenisini ekledi.

Karademir 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle mahallesinde bulunan Kolcuoğlu Restuarnat’ta bir yemek düzenledi. Düzenlenen yemeğe Esenyurt Kaymakamı ve Esenyurt Belediye Başkanının eşleri, İstanbul Valiliği ve Esenyurt Kaymakamlığından birim müdürleri, Belediye Meclis Üyeleri, Okul Müdüreleri, Kadın muhtarlar ve basın mensuplarını bir araya geldi.

"Daha güzel bir dünya bırakmalıyız"

Düzenlenen yemekte kısa bir selamla konuşması yapan Akevler Mahalle muhtarı katılım gösterenlere teşekkür ederek konuşmasına başladı. Karademir, ‘Davetime icabet ettiğiniz için hepinize yürekten teşekkür ediyorum. Bildiğiniz gibi bu benim muhtar olarak ikinci dönemim. İlk seçildiğim dönemde de böyle bir organizasyon yapmıştım. Ama bu sefer daha fazla deneyim elde etmekle birlikte çerçeveyi genişletme şansı yakaladım. İstanbul’da çok farklı konumlara gelmiş büyük özveri ve emek göstererek çalışmalar yürüten hemcinslerimle tanışma fırsatım oldu. Ve istediğim ki böylesi anlamlı bir günde bir araya gelelim ve tanışalım. İlerleyen günlerde de bu daha geniş kapsamlı bir organizasyon ile bir araya gelmek en büyük hayalimdir. Biz kadınların toplumdaki yeri ne yazık ki hak ettiğimiz konumda değildir. Evde anne ve eş olmak dışarıda çalışan bir kadın olmak ve bunların yanı sıra çevremize karşı sorumluluklarımızı getirmenin yanı sıra sosyal hayatın içerisinde olmak gibi önemli sorumluluklar içerisindeyiz. Bu yüzden daha çok üretmek ve daha iyisini yapmak durumdayız. Arkamızdan gelen genç nesillere daha güzel bir dünya bırakmak durumundayız’ dedi.

"Elimizi taşın altına koymalıyız"

Süheyla Karademir son yıllarda yaşanan kadın cinayetleri ve kadınlara yapılan istismar konularına da değindi. Karademir "Son yıllarda önünü alınmayan boyutlara gelen kadın cinayetlerine ve kadına yapılan istismarlar bizleri gerçekten büyük acılara vesile olmaya başladı. Bu konuda daha fazla bilinçlenmeliyiz. Bu konuda yoğun bir çalışma içerisinde olmalıyız. Her şeyde olduğu gibi bu konuda kadınların öncü olması gerekir. Elimizi taşın altına koymalıyız’ ifadelerini kullandı.

Muhtar Karademir’in konuşmasının ardından toplantıya katılan katılımcılar tek tek kendisini tanıtma fırsatı yakaladı ve 8 Mart’a alakalı fikirlerini paylaştı. Muhtar Süheyla Karademir’de de teşekkür ettiler.

Kaynak:Esenyurt Haberleri

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
En çok boşanma olayı Esenyurt'ta yaşandıÖnceki Haber

En çok boşanma olayı Esenyurt'ta yaşandı

Ballı İhale Beylikdüzü Meclis üyesine gittiSonraki Haber

Ballı İhale Beylikdüzü Meclis üyesine gi...

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!