esss

ÜNLÜ; 2016-2017 Öğretim yılı açıklaması

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
ÜNLÜ; 2016-2017 Öğretim yılı açıklaması
Değerli Ardahan Kamuoyu, Değerli Velilerimiz, Öğretmenlerimiz ve Öğrencilerimiz;

2016 -2017 Eğitim ve Öğretim Yıllına bugün hep birlikte hayırlısı girmiş bulunmaktayız. Bu vesile ile başta Ardahan olmak üzere bütün öğrencilerimize başarılarla dolu bir yıl geçirmelerini dileriz.

Öncelikle şunu belirtmek isterim ki; Hepimizin bildiği gibi eski adı YİBO Mezunlar Derneği olan yeni adıyla Ardahan Eğitim ve Kültür Derneği bundan dört yıl önce Ardahan’ın Eğitim sorunlarına katkıda bulunmak amacı ile kurulmuş bir dernektir. Derneğimiz nasıl ki geçmişte bütün projelerini Ardahan’da gerçekleştirmişse bu yıl yine bütün projelerini sadece Ardahan da gerçekleştirecektir.

Gelişen ve değişen dünya şartlarına ayak uydurabilmemiz için kendimizi geliştirmeli, büyük düşünmeli ve yaşamak istediğimiz ortamın şartlarının oluşmasında etkin olmalı, bunun için de gerekli bilgi ve donanıma sahip duruma gelmeliyiz.

Saygı Değer Velilerimiz,

Yeni bir eğitim öğretim yılına başladığımız bu günlerde siz velilerimizin heyecanı kat kat artmaktadır.Büyük emeklerle yetiştirdiğiniz ve öğretmenlerimize emanet ettiğiniz kıymetli evlatlarımızın, daha güzel yarınlara ulaşması için umutlar taşımaktasınız. Evlatlarınızdan beklediğiniz bu başarıların gerçekleştirilmesi yönünde Ardahan Eğitim ve Kültür Derneği olarak bizlerde nasıl ki geçmişte elimizden geleni yapmışsak bundan sonra ki süreçlerde de hep yanınızda olacağımızı birkez daha belirtmek isteriz.

Sevgili Öğrencilerimiz,

Bir ülkenin kalkınmasının temel şartlarından birisi, nitelikli insan gücüdür. Bu nedenle geleceğimizin güvencesi olan siz öğrencilerimizi, ülkemizin ihtiyacı olan nitelikli insan gücü özelliklerine uygun olarak yetiştirmek için, tüm imkânlarımızı sizlerin hizmetine sunma çabası içerisindeyiz.Pırıl pırıl bir gelecek ve aydınlık yarınlar sizleri bekliyor. Sizlere güveniyor, sizleri seviyoruz.

Değerli öğretmenlerimiz,

Topluma hizmet veren her meslekler saygındır. Ama bütün meslek mensuplarını yetiştirip hayata hazırlayan öğretmenlik mesleği ayrı bir kutsallık taşımaktadır. Başöğretmen Atatürk, “Öğretmenler yeni nesil sizlerin eseri olacaktır” diyerek, sizlere olan inancını ve güvenini belirtmiştir.

Bu duygu ve düşüncelerle 2016 -2017 Eğitim ve Öğretim yılının başta sevgili öğrencilerimiz olmak üzere bütün Türkiye’ye hayırlı ve uğurlu olmasını dileriz.

Saygı ve Sevgilerimle,

Celil ÜNLÜ

Ardahan Eğitim ve Kültür Derneği

Yönetim Kurulu Başkanı

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Esenyurt’ta CinayetÖnceki Haber

Esenyurt’ta Cinayet

Esenyurt'ta 10 Yeni OkulSonraki Haber

Esenyurt'ta 10 Yeni Okul

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!