esss

Üzeyir Engin STK’larla buluştu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Üzeyir Engin STK’larla buluştu
Bölgenin en güçlü ve köklü Gayrimenkul firması Engin Gayrimenkul geçtiğimiz yıl yayın hayatına başlayan Yıldız TV ile birlikte gerek gayrimenkul sektörü gerekse medya sektörüyle büyük ilgi görmeye devam ediyor.

Engin Gayrimenkul, geçtiğimiz hafta sonu Dernek Başkanları, Cemevleri, Vakıf Başkanları, Sanatçılar, siyasetçiler ve müşteriyle kahvaltıda Mira Palas’ta bir araya geldi.

“65 Personelimizle sizlerin emrinizdeyiz”

Oldukça yoğun katılımın olduğu organizasyonda Yıldız TV ve Engin Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı kısa bir konuşma yaptı. Engin, ‘Bizler sizlerin sayesinde var olduk. Ve sizler bizlere el verdiniz bizlerde sizlerin yanında olduk. Ve her zaman dayanışma birliktelik içerisinde olmayı sürdüreceğiz. Bundan sonra daha güçlü olmayı ve sizlerle birlikte daha da büyümek istiyoruz. Türkiye’nin neresinde olursa olsun sizlerin yanında olmayı sürdüreceğiz. Ne derdiniz olursa olsun ben her zaman yanındayım. Gecelerinizde, pikniklerinizde firmamız her zaman yanınızda olacaktır. Şahsımıza güvenen firmamıza güvenen hiç kimsenin başını öne eğdirmeyeceğim.

Yarada söz verdim. STK’larda görev aldım ve görevinizin ne kadar zor olduğunu biliyorum. Bizler bu konuda da sizlerin yanınızda olmayı sürdüreceğiz. Bundan sonra çıkacağımız yolda gerek Yıldız TV olsun gerekse Engin Gayrimenkul olsun bizler öncelikle samimiyet ve sevgi olmazsa bizim konuşmalarımız anlamını kaybeder. Bizler sizlere güven duyuyoruz. Ve sizlerde biliyorsunuz ki para almadan tapu veren bir firma olmaktan daima guruluyuz. Sizlerin üyelerinize güven verebilmek bizim için en önemlisidir. 65 Personelimizle sizlerin emrinizdeyiz. ‘dedi.

“El ele kol kola yürümeyi sürdüreceğiz”

Yıldız TV’nin kültür kanalı olduğuna vurgu yapan Üzeyir Engin, ‘Bu televizyon kanalımız kültür kanalı olmasıdır. Türkü kanalı olacak ve küçük birikimlerle kazanç kanalı olacaktır. Verdiğiniz destekten dolayı hepinize tüm çalışanlarım adına yürekten teşekkür ediyorum. Bugün aramızda olan birçok sanatçı dostlarımızla aynı sofrayı paylaşmaktan büyük onur duyuyoruz. Hep beraber el ele kol kola yürümeyi sürdüreceğiz.’ Dedi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Öğrencilerden Esenyurt'ta 23 Nisan kortejiÖnceki Haber

Öğrencilerden Esenyurt'ta 23 Nisan korte...

Kura Nehri ilgi odağı olduSonraki Haber

Kura Nehri ilgi odağı oldu

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!