esss

Veysel Karatay Gelecek Partisi Esenyurt İlçe Başkanı oldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Veysel Karatay Gelecek Partisi Esenyurt İlçe Başkanı oldu
Gelecek Partisi'nin Esenyurt İlçe kurucu başkanı Veysel Karatay oldu. Mazbatasını İstanbul il başkanı İsa Mesih Şahin’in elinde aldı..

Geçtiğimiz pazar günü Genel Başkan Ahmet Davutoğlu’nun katılımıyla İstanbul İl Başkanlığı binasını hizmete sokan Gelecek Partisi, İstanbul’da beş ilçe başkanını atadığını duyurdu.

18 Şubat Salı günü İstanbul il Başkanlığı’nda Gelecek Partisi Esenyurt, Büyükçekmece ve Bağcılar ilçe başkanları belirlendi. Bölgenin sevilen ve tanınmış işadamı aynı zamanda birçok STK’da yöneticilik yapmış olan Veysel Karatay, Gelecek Partisi Esenyurt İlçe başkanlığı başına getirildi. Kuruculuğunu yapacak olan Karatay, yönetimini oluşturarak Esenyurt siyasetine yeni bir soluk getirmiş olacak.

Mazbatasını İstanbul il başkanı İsa Mesih Şahin’den aldı

18 Şubat Salı günü İstanbul il Başkanlığı’nda yapılan törenle mazbatasını İl Başkanı İsa Mesih Şahin’den alan KARATAY, Türkiye’nin en büyük ilçesi unvanını elinde bulunduran Esenyurt’un da kurucu başkanlığını üstlenmiş oldu.

Veysel Karatay Kimdir

03.03.1970 Ardahan, Göle, Yanatlı Köyü doğumlu İlk, orta ve lise öğrenimi Ardahan’da tamamladıktan sonra, 1999 yılında Newport Univercity İşletme Bölümünü, 2002 yılında Anadolu Üniversitesi Halkla İlişkiler Bölümünü bitirdi. Kamu Yönetimi mezunu. 1998 yılında ilk sürücü kursunu Esenyurt’ta açarak iş hayatına atıldı. Şu an Esenyurt, Avcılar, Başakşehir, Büyükçekmece, Beylikdüzü olmak üzere, İstanbul 3 . Bölge ağırlıklı 11 sürücü kursu, 1 psikoteknik değerlendirme merkezi, 1 SRC eğitim kurumu olmak üzere 13 kurumun, yaklaşık 150 çalışanı ile 10 şirketin yönetim kurulu başkanlığını yapmakta. Aynı zamanda Esenyurtspor Kulübü Başkan Yardımcılığı, Esenyurt Esnaflar Derneği Kurucu Başkanlığı, Esenyurt Sanayici ve iş Adamları Derneği Yöneticiliği, İstanbul Ticaret Odası Komite Üyeliği, İstanbul 3.Bölge Sürücü Kursları Eğitim Derneği Başkanlığı, Sürücü Eğitimi İşverenler Sendikası İstanbul Şube Başkanlığı gibi görev ve sorumlukları taşıyorum. Evli ve 6 çocuk babasıdır.

Kaynak:Esenyurt Haberleri

Anahtar Kelimeler:
  • 1
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Esenyurt Kaymakamlığından "cinsel istismar" AçıklamasıÖnceki Haber

Esenyurt Kaymakamlığından "cinsel istism...

Esenyurt’ta Meslek Olarak Girişimcilik Projesi’nin dersleri başladıSonraki Haber

Esenyurt’ta Meslek Olarak Girişimcilik P...

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!