esss

Yılmazlar Eksperss Taşımacılık Firma Sahibi Sezer Yılmaz'dan önemli açıklama

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yılmazlar Eksperss Taşımacılık Firma Sahibi Sezer Yılmaz'dan önemli açıklama
İstanbul’da Evden eve nakliyat sektörü; çağımızın ihtiyacına göre kendiliğinden oluşmuş ve taşınma ihtiyacını karşılamaya yönelik çözümler üretmiştir.

Çok önceden beri var olan taşınma ihtiyacını meslek edinilmiş kişiler tarafından profesyonel bir şekilde gerçekleştiren evden eve nakliyat sektörü; sizin elinizi hiçbir şeye sürmediğiniz, gözlerinizin önünde eşyalarınızın sistemli, düzenli ve en az sizin gösterdiğiniz özenle toparlandığı, taşındığı ve yerleştirildiği bir taşınma şeklidir.

Gerek işinizden dolayı, gerekse özel sebeplerinizden dolayı bulunduğunuz konumu değiştirmek zorunda olduğunuz için geçmişten günümüze süreçlerin ortasında kalan evden eve nakliyat firmaları sizlere sundukları hizmetle bu sorunlu sürecin sıfır riskle yeni yaşamınızla yerleştirilmesi konusunda tecrübe sahiplerinden biride Yılmazlar Eksperss Taşımacılık Firmasıdır..

Yılmazlar Eksperss Taşımacılık sahibi Sezer Yılmaz, sektör ve firması ile alakalı açıklama yaparak şunları söyledi.

Yılmazlar Eksperss Taşımacılık olarak siz değerli müşterilerimize var olan standartların üzerinde bir taşımacılık imkânı sunuyoruz. Eşyalarınızı yeni evlerinize hasarsız bir şekilde ulaştırıyoruz. Firma olarak önceliğimiz her zaman %100 müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutmaktır. Bizler Yılmazlar Eksperss Taşımacılık olarak siz değerli müşterilerimizin memnuniyetini en üst düzeyde tutacak çalışmalar sergiliyoruz ve bunu her geçen gün geliştiriyoruz.

Öncelikle eşyalarınızı büyük bir özenle yeni adreslerine taşımaya hazırlıyoruz. Eşyalarınıza nakliye esnasında gelebilecek zararları önlemek amacıyla eşyalarınızı büyük bir özenle, modern ambalajlarımızla paketliyoruz. Eşyalarınız paketlenme işleminin ardından geniş araç filomuzdan seçilmiş geniş araçlarımıza yerleştiriliyor ve yeni adreslerine doğru, Güvenilir bir şekilde yola koyuluyor. Eşyalarınız yeni adreslerine ulaştığı zaman kurulumları gerçekleştiriliyor ve sizlere bizlere teslim ettiğiniz şekilde teslim ediliyor.

Evinizi taşımadan önce ücretsiz ekspertiz hizmeti vererek taşınma esnasında çıkabilecek sorunlara karşı sizleri bilgilendirmekteyiz. Tüm nakliye faaliyetlerinde eşyalarınızı garantili ve uygun ambalaj malzemesiyle paketleyerek taşımaktadır. Evden eve nakliye fiyatları ve diğer bilgiler için bizlere 0531 203 65 92 numaralı telefondan arayarak ulaşabilirsiniz.

Yılmazlar Eksperss Taşımacılık olarak uzun yıllardan beri var olan standartların üzerinde ve her geçen gün bu standartların üzerine koyarak gelişen bir hizmet sağlıyor. Uzun yılın bizlere kattığı tecrübe ve deneyimlerle sizlere hizmet vermek için varlığımızı devam ettiriyoruz. Sizlere sunduğumuz bu kaliteli, güvenli, modern ve hızlı hizmetten yararlanmak için iletişim kısmında bulunan telefon numaralarımızdan bizlere ulaşabilirsiniz!

Şehiriçi ve şehirlerarası hizmetlerimizde ki kampanyalardan anlık haberdar olmak için yine 0531 203 65 92 numarayı arayabilirsiniz.. Ve fırsatlardan yararlanabilirsiniz.

Kaynak:Esenyurt Haberleri

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 2
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Esenyurt'ta pencereden düşen kadın öldüÖnceki Haber

Esenyurt'ta pencereden düşen kadın öldü

Esenyurt'ta Alkolü fazla kaçıran Suriyeliler birbirine girdiSonraki Haber

Esenyurt'ta Alkolü fazla kaçıran Suriyel...

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!