esss

Zirve 2021 Bilişim Fuarında Ardahan’ı M. Suat Işıklı Temsil etti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Zirve 2021 Bilişim Fuarında Ardahan’ı M. Suat Işıklı Temsil etti
Bilişim ve internet sektöründe Ardahan’da birçok projeye imza atmış isimlerin başında gelen Deniz Center firma sahibi başarılı işadamı M. Suat Işıklı, bu kez Ardahan’ı Antalya’da düzenlenen Zirve 2021 Bilişim Fuarında temsil etti.

Zirve 2021 rekor katılım ve içerikleri ile büyük heyecan uyandırdı. Pandemi tedbirleri kapsamında iki salonda eş zamanlı düzenlenen Biges Teknoloji Zirvesi, 70 farklı şehirden onlarca firmanın katılımı ile 03-06 Haziran tarihleri arasında Antalya’da gerçekleştirildi.

Biges A.Ş. nin bölgedeki en yetkili Ana bayisi olan, Ardahanlı bilişim uzmanı Deniz Center Şirketinin sahibi Mehmet Suat IŞIKLI ve Proje Saha sorumlu müdürü Mete Karaçoban bilişim organizasyonuna katılım sağladı.  Zirve 2021 programına bölgeden tek katılan firma Deniz Center oldu. Dev sahnelerde özel ses, ışık ve ekran uygulamaları eşliğinde gerçekleştirilen sunum içeriklerinde yer alan ürün ve çözümlerin, ana salon içerisine kurulan deneyim alanında canlı demo gösterimleri yapıldı.

Dünya’da bir ilk mottosu ile daha önce lansmanları gerçekleştirilen Hybrone çözümlerinin bulut ortamında çalışır şekilde yayımlanmasının yanı sıra, katılımcılar Hybrone Gateway, Hybrone Sentinel, Hybrone Dijital Ürünleri gibi yenilikleri de ilk kez görme ve deneyimleme şansı yakaladılar.

Türkiye Distribütörünün Biges olduğu ve bu yıl ana sponsor olarak Zirve'ye destek veren Bosch markasına ait tüm ürün grupları da katılımcılarla buluştu.VGuard, Bullwark, Dahua, Global, Racksis, ZKteco, Zyxel gibi Biges A.Ş. ninsatışlarını büyük başarı ile gerçekleştirdiği tüm markalar ve çözümleri hakkında katılımcılara, sunumlarda ve özellikle deneyim alanında detaylı bilgiler aktarıldı.

Katılımcılar seminerden arda kalan zamanlarında mini bir tatil yapma ve hava değişimi yaşama fırsatı yakaladılar.Biges A.Ş. tüm çözüm ortaklarına, sponsorlarına ve çalışma arkadaşlarına teşekkürlerini sunarak organizasyonu tamamladı.

HYBRONE ile Alarm İzleme Merkezi Teknolojilerini Geleceğe Taşıyoruz

Dünya pazarına büyük etkisi olacağını düşündüğümüz, alarm takip merkezlerini birer veri izleme merkezine dönüştürecek olan Hybrone ile tüm güvenlik ve konfor çözümlerine ait sinyaller yapay zeka destekli olarak izlenebiliyor, bilgilendirme ve yönlendirme hizmetleri verilebiliyor.

Güvenlik, sağlık, enerji ve daha birçok çözüme ait sinyalleri takip edebilen, bunlar üzerinde oluşan arıza, sabotaj durumlarını belirleyebilen, belirlenen kurallara göre ihlal olarak tanımlanan durumları tespit edebilen Hybrone ile Alarm İzleme Merkezlerinin altyapıları ve teknolojileri geleceğe taşınıyor. Tüm çözümler için bilgilendirme ve yönlendirme operasyonlarının yapılmasına imkan veren Hybrone, kullanıcıların da kapsamlı ve üst düzey kalitede bir hizmet almasını sağlıyor.

AKILLI ŞEHİR ÇÖZÜMLERİNİ DOĞU ANADOLUYA GETİRİYORUZ !!

Bilişim uzmanı Mehmet Suat IŞIKLI Biges A.Ş. nin alt şirketi olan KentBT Şirketinin Genel Müdürü Utkan TÜRKMEN ile görüşerek, Ardahan ve bölgesindeki Akıllı Şehir Teknolojileri için tüm ihtiyaçlara cevap verebilecek gerekli yetkilerin alındığını açıkladı.

KENTBT NEDİR? NE İŞ YAPAR?

KentBT Akıllı ve Entegre Ulaşım Çözümleri

Herkese yaşanabilir şehirler sunmak için teknolojik ve sürdürülebilir ulaşım standartları geliştiriyoruz.Bir kentin ulaşımını akıllandırabilmek iyi bir mühendislik ve yüksek teknoloji gerektirir. Kent ulaşım ağını oluşturan bileşenlerin trafiğe etkisi oranında birbiri ile entegre edilebilmesi ile başarı gelmektedir. Bu öngörü ile 10 yılı aşkın süredir Ar-Ge faaliyetleri yürütmekte ve akademik danışmanlarımızın desteği ile tümüyle yerli, fakat dünya ölçeğinde ileri trafik mühendisliği hizmetleri vermekteyiz.

Akıllı Kent Trafik Yönetim Merkezi,Tam Adaptif Sinyalizasyon Sistemi, Akıllı Toplu Ulaşım Uygulamaları,Akıllı Kent Yönetim Portalı, KentBT Evde Bakım ve Destek Çözümleri

Vatandaşlarımıza çok daha güvenli ve konforlu bir yaşam sunabilmek için özel teknolojiler geliştiriyoruz.Yalnız yaşayan, hasta veya bakıma muhtaç vatandaşlarımızın huzurlu, sağlıklı, daha güvende yaşamalarına yardımcı olmak ve bir çağrı merkezi aracılığıyla takip edilerek ihtiyaç halinde desteğin anında ulaşmasını sağlayan sosyal sorumluluk çözümleri sunuyor, sağlık alarm çözümlerimiz ile de yaşam kalitelerini yükseltiyoruz.

Acil Yardım ve Yönlendirme, Esenlik Hizmetleri, Evde Bakım Hizmetleri, Yaşlı Destek Programı

KentBT Elektronik Denetleme Sistem Çözümleri

A2 teknolojisi ile görüntü işleme ve video analizi konusunda yerli ve milli çözümler sunuyoruz.Hem trafikte seyreden hem de Toplu Ulaşım araçlarına göre özelleştirilmiş ihlal tespit sistemleri ile kurallara uygun kullanım uzaktan denetlenebilen ayrıca sisteme dahil edilebilen ilave çözümler sayesinde plaka tanıma ve aşırı hız tespiti gibi işlemler yapılabilmesini sağlıyoruz. Özel olarak geliştirilmiş yazılımlarla organize edilen ulaşım koordinasyon merkezi ile de ihlal durumlarının takip edilebilmesini sağlıyoruz.

Backoffice, Plaka Tanıma Sistemi, Hız Koridoru, Park İhlal,Trafik İhlal

Kent ve Çevre Güvenlik Sistemleri

Akıllı analizleri sayesinde etkili bir gözetim yapabilme imkanı veren sistemlerle kent yaşamındaki asayiş ve kontrol ihtiyaçlarına yönelik teknolojik çözümler sunuyoruz.

Çoklu Alarm Bölgeleri, Farklı Seviyede Alarmlar, Hayvan Tespiti, İnsan Tespiti, Koşma Tespiti, İhlal Alarmı, Bırakılan Nesne Tespiti, Araç Tespiti,Duran Araç Alarmı

Güvenli Park - Bahçe Çözümleri

Geliştirdiğimiz özel çözümlerimiz ile park ve bahçelerimizi günün her saatinde daha güvenli ve huzurlu.

Merkezden İzlenebilen Güvenlik Kamerası, Görüntülü ve Sesli Görüşmeli Panik Butonu,Gözlem ve Alarm Merkezi

Araç Güvenlik Çözümleri

Ulaşımı çok daha güvenli hale getiren araç güvenlik çözümlerimiz ile tanışın.

Araç İçi Güvenlik Kamerası,Şoför İzleme Monitörü, Şoför ve Yolcu için Panik Butonları, Gözlem ve Alarm Merkezi

M. Suat IŞIKLI bilişim teknolojilerinde her zaman en son yenilikleri ilimize getirmeye devam edeceğiz diyerek sözünü tamamladı.

Kaynak:Esenyurt Haberleri

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Tehlike büyüyor denize girmek yasaklandı!Önceki Haber

Tehlike büyüyor denize girmek yasaklandı...

Esenyurt’ta kısıtlamasız cumarteside trafik yoğunluğuSonraki Haber

Esenyurt’ta kısıtlamasız cumarteside tra...

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!