Melike Al

Melike Al

Mail: melike.al93@gmail.com

Corona’dan, Askıda Ekme Moduna

Corona başladığı ilk zamanlarda Ambulans hastaları hastanelere taşır ilk müdahaleler yapılırdı.

Evde karantinaya alınan hastalar için karantinada kalındığı sürece belediyeler yemek getirirdi Aile sağlığı hekimleri düzenli ilgilenirdi.

Corona başlayalı tam 1 yılı geçti Türkiye bu illet için çok istikrarlı giderken toplumolarak evlere kapatılmaya karşı çıktık corona ya inanmayıp gizli gizli partiler yaptık. Ne düğünümüzden, ne cenazemizden vazgeçtik, yetmedi birde siyasi liderlerimiz haberle de internetten toplantı yapıyor görüntüsü verirken, kongrelerle hastalığı yaymanın pişmanlığını dahi yaşamadıkları gibi birde bu fütursuzca davranışa devam ederek ülkeyi Felaket noktasına taşıdılar.

Muhalefetin eleştirilerine kafatutarken Coronadan dolayı işsiz kalan aç kalmış, Ailesine bakamadığı için intihar edip, kendini yakan insanları TV’lerde, Gazetelerde yayınlama yasağı getirdiler. (Aman toplumun psikolojisi bozulmasın)

104 Amiralin bildirisine gece yayınlandığı için darbe girişimi veryansını yaparken, Ülkede kaybolan milyarlar için kimsenin sesi soluğu çıkmadı.  Sonrasında akla mantığa aykırı açıklamalar yapılarak bizDürüst’üz mesajları verildi.

HDP ye kapatılma karar çıkartıldı Anayasa Mahkemesi HDPnin İade kararı verince MHP lideri devlet bahçeli Anayasa Mahkemesini Kapatın çağrısı yaptı (fikrine karşı olan her şey kapatılmalı)

 Madalyonun diğer yanını gören yok Libya ya yardım etmenin gururunu  TV lerde anlattık ama corona dan evde yatan hastalara yemek veremeyecek duruma gelen belediyelerden söz edilmedi.

Hasta olan insanlar ne yiyor, ne içiyor, bakacak kimseleri var mı?

Alışveriş yapanları varmı diye kimse düşünmedi

Hamdolsun Arap ülkelerine yardımcı olduk,

Afrika’da kuyular açtık, oradaki halkın hep yanındanız

Suriyeliler ülkemizde güvende, işyeri açan Suriyelilerden vergi almıyoruz, her ay paralarıtıkır tıkır yatıyor. ABD ye, İngiltere’ye maskeler yolladık, ilaç yardımları bile yaptık.

Halkımız İşsiz, Aç  ama hamd olsun biz ülke  olarak köprüler, yollar yaptık .ülkede corona dan  dolayı maskesiz dolaştı  diye kesilen cezalarla  milyarlar kasaya girdi  ama   Askıda ekmek  yardımları hızla devam ediyor.

Cumhurbaşkanımız Üreticiden patatesleri Rayiç bedelle alıp Fakir fukaraya dağıtmış toplum olarak gururluyuz,  bizim payımıza da düşen patates hamdolsun ülke perişan olabilir ama dünya ülkelerinin yanındayız gururluyuz mutluyuz.

Facebook Yorum

Yorum Yazın