© Esenyurt Haberleri

Belediye Personelin 13. Maaş ikramiyesini hesaplara yatırdı

Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, geçtiğimiz günlerde 2023 yılı içinde 12 ay maaş alan personelimize 13 maaş ikramiyesini kurban bayramında vereceğiz sözünde bulunmuştu.

Haziran ayı meclisinde de gündeme gelen personel maaşları sonrası konu hakkında açıklamada bulunan Başkan Bozkurt şu ifadelere yer verdi.

Bozkurt, "Yapamazsınız" dediler yaptık!

Daha önce mesai arkadaşlarıma söz verdiğim 13. maaş ikramiyesini bayram öncesinde hesaplara yatırıyoruz.

Sağlıklı ve güzel günlerde kullanmalarını temenni ediyor, şimdiden tüm çalışanlarımızın ve ailelerinin bayramlarını kutluyorum dedi.

İlginizi Çekebilir

Başkan Özer: Esenyurt’u hakettiği imaja kavuşturacağız

Flash Haber’de Burcu Uğur ile Haberdar programının konuğu olan Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer, “Türkiye GSMH'nin yüzde 7’si, İstanbul sanayisinin yüzde 25’ini Esenyurt karşılıyor. Türkiye’nin en büyük fabrikaları bizde. Biz bunları ön plana çıkararak hem Esenyurt’u hak ettiği imaja kavuşturacağız hem de burayı yüksek katma değerli ürünleri üreten bir slikon vadisi haline getireceğiz” dedi.

Esenyurt’ta indirimli parfüm için kadınlar saç baş birbirine girdi

Kadınlar indirim gününde, bir ürün nedeniyle kadınların saç saça baş başa kavga ettiler.

Esenyurt’ta sahte pasaport operasyonu

İstanbul’da sahte pasaport şebekesine yönelik düzenlenen operasyonda, 5 şüpheli yakalandı. Sahte belgelerin “hediyelik eşya” süsü verilerek kargolandığı ortaya çıktı.

Düdüklü Tencere Bomba Gibi Patladı Kadın Dehşeti Yaşadı

Esenyurt’ta yaşanan düdüklü tencere patlama olayında ağır yanıklarla karşı karşıya kalan kadın, yaşadığı dehşet anlarını paylaştı. Yanık Tedavi Merkezi Sorumlusu Prof. Dr. Mustafa Turan, ev kazalarının önlenmesi için önemli uyarılarda bulundu.

Esenyurt’ta genç kızı takip etti iddiası ve feci dayak!

Esenyurt’ta genç kızı yaklaşık bir ay boyunca takip ettiği iddia edilen şahıs, kızın akrabaları tarafından yakalandı.

Esenyurt TEM’de Polis ekipleri ineklerin peşine düştü

TEM Otoyolu'na çıkan inekler sürücülere zor anlar yaşatırken polis ekipleri trafiği tehlikeye sokan ineklerin peşine düştü.

TÜM HABERLER