© Esenyurt Haberleri

İsyan ettiren görüntü! Ev sahibi kiracısının kapısını baltayla parçaladı

Sosyal medyada ortaya çıkan bir görüntü bu kadar da olamaz dedirtti. Dehşete düşüren görüntülerde, ev sahibi olduğu belirtilen bir kişinin, kira artışını kabul etmeyen kiracısının evinin kapısını, baltayla parçaladığı görülüyor. Sosyal medyada hızla yayılan görüntüler büyük tepki çekti.

Sosyal medyada paylaşılan bir görüntü ortalığı ayağa kaldırdı. Dehşete düşüren görüntülerde yaşlı bir adamın, bir evin kapısını baltayla parçaladığı görülüyor.

İddiaya göre kapıyı baltayla parçalayan kişi ev sahibi. Dehşete düşüren olayın nedeni ise bin 200 TL olan ev kirasını 4 bin TL'ye çıkarmak istemesi, ancak evde yaşayan ailenini bunu kabul etmemiş olması.

Göçmen bir ailenin yaşadığı belirtilen eve yapılan bu baltalı saldırı, sosyal medyada infial yarattı. Çok sayıda kişinin tepki gösterdiği olayın nerede ve ne zaman yaşandığı ise tam olarak bilinmiyor.

İlginizi Çekebilir

İstanbul'da denize girilebilecek plajlar

Yaz geldi, deniz mevsimi açılıyor. İstanbul'da yaşayıp şehri terk edemeyenler için İstanbul'da da pek çok seçenek bulunuyor. İstanbul, yaz aylarında serinlemek isteyenler için birçok plaj alternatifine de ev sahipliği yapıyor.

'Evlerinize gelirse sakın inanmayın'. Bakanlık tüm Türkiye'yi uyardı

İçişleri Bakanlığı Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü'nden çok önemli duyuru...Kapı kapı dolaşıp, nüfus sayımı bahanesiyle vatandaşların kimlik bilgilerinin ele geçirilmeye çalışıldığı belirtildi. Genel Müdürlük "sakın inanmayın" diye de uyardı.

Meteoroloji 13 ile kod uyarısı verdi

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 13 ile sarı kodlu uyarı yaparak kuvvetli yağışın geleceğini duyurdu.

İGD Başkanı Hınıslı'dan 'Kamu Tasarruf Paketi'ne tepki

Basının yaşatılması, tasarruftan daha önemli basın açıklaması yapan İstanbul Gazeteciler Derneği Başkanı Hasan Hınıslı, “Kamuda Tasarruf Paketi”ne sert tepki gösterdi.

Kurbanlık sevkine ilişkin Bakanlık, kuralları belirledi

Tarım ve Orman Bakanlığı, kurbanlık hayvan sevklerinin, hayvan refahının gözetilip bulaşıcı hastalıklara karşı gerekli önlemler alınarak yapılması için uyulacak kuralları belirledi. Şap hastalığına karşı korunmuş bölge kabul edilen İstanbul'un Avrupa yakası dahil Trakya bölgesine sevklere özel kısıtlama getirilirken; kentin giriş noktasındaki köprüler ile feribot ve tekne gibi nakil araçlarına etkin kontrol sağlanacak.

Emeklilere yüzde 15 indirim

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'ın tarafından duyurulan emeklilere yönelik çalışmada ilk adım atıldı. Emeklilere kamu kurum ve kuruluşlarına ait sosyal tesislerde yıl sonuna kadar yüzde 15 indirim yapılabilmesine imkan tanıyan düzenleme Resmi Gazete'de yayımlandı. Emekliler 60 yaşından sonra öğrenciler gibi KYK'ta kalıp, tatil yapacak.

TÜM HABERLER