Üst Reklam 970x90
esss

Ak Parti Esenyurt için muhtemel Başkan adayları

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ak Parti Esenyurt için muhtemel Başkan adayları
Geçtiğimiz hafta 'Ak Parti’de kongre heyecanı' başlıklı haberimizde söz verdiğimiz üzere bu hafta, Ak Parti Esenyurt İlçe Başlığı için adı geçen isimleri açıklıyoruz.

Bildiğiniz üzere geçtiğimiz hafta 'Ak Parti’de kongre heyecanı başladı ve 'Genel Merkez yönetimi, bu ay itibariyle il ve ilçe kongrelerini başlatmaya hazırlanıyor' ifadelerini kullanmıştık.

Gelinen noktada ise Ak Parti Genel Merkez’inin  koyduğu adaylık kriterleri, birçok aday için hüsran yarattı. Üniversite mezunu olması, meclis üyeliği görevi yapmıyor olması ve ekonomisinin iyi olması şartları göz önünde bulundurulduğunda birçok adayın geri adım atacağı söz konusu.

Bu durum göz önünde bulundurulduğunda adı Ak Parti Esenyurt İlçe Başkanlığı için geçen adaylar şu şekilde;

Onur Şimşir; Ak Parti’de uzun yıllar görev alan ve uzun süre Ak Parti Gençlik Kolları Başkanlığı yapan Ardahan – Çıldırlı olan Onur Şimşir, bölgede tanınan bir isim. Geçtiğimiz dönem Meclis üyeliği başvurusunda bulunan Şimşir, STK’larda da görev alıyor. Şimşir Esenyurt’un köklü ailelerinden olmasının yanı sıra parti içerisindeki sevilen isimler arasında adı geçiyor.

Murat Baştürk; Ak Parti Esenyurt Teşkilat Başkanı Yardımcısı olan Baştürk, Şenay Değer’e yakınlığı ile biliniyor. Yozgatlı olan Baştürk, aday gösterilecek isimler arasında.

Osman Kurtulmuş; Esenyurt’ta ticaret yapan Kurtulmuş, bir dönem Ak Parti Esenyurt İlçe Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapmıştı. Malatyalı olan Kurtulmuş, halen bölgedeki STK’larda görev yapıyor. Kurtulmuş, bölgede tanınan işadamları arasında yer alıyor.

Gonca Babür Çakır; Erzurumlu olan Babür Çakır, Ak Parti Esenyurt İlçe yönetiminde Siyasi ve Hukuk İşlevi Başkanı olarak görev yapıyor. Farklı medya organlarında da görevini sürdüren Babür Çakır, milli görüş gelen bir isim olmasının yanı sıra adı ön planda olan isimler arasında.

Taner Kabal; Ak Parti Esenyurt İlçe Başkanlığı Mali İşler Başkanı olarak görevini sürdüren Kabal’ın göçmen olduğu biliniyor. Süreçte adı geçen iddialı isimlerden biri olarak dikkat çekiyor. Bölgede pek bilinen bir kişilik değil.

Yeşil Aytulum; Muşlu olduğu bilinen Aytulum’un, Ak Parti Esenyurt İlçe kurucuları arasında ismine rastlayabiliriz. Uzun yıllar Ak Parti Esenyurt’ta görev yapan Aytulum, bir dönem Ak Parti Büyükçekmece'de de görev aldı. Geçtiğimiz dönem meclis üyeliği için başvuruda bulunan Aytulum, listede yer alamamıştı.  Aytulum halen Ak Parti İstanbul İl Kadın Kolları Teşkilatı Başkanı olarak görevini devam ettiriyor. Esenyurt’ta yakından tanınan Aytulum, bu süreçte bölgede adı geçen adaylar listesinde yer alıyor.

Son olarak dikkat çeken isimler arasında ise Mehmet Adıgüzel ismi ön plana çıkıyor. Bayburtlu olan Adıgüzel, geçtiğimiz dönem Esenyurt Belediye Meclis’inde meclis üyesi olarak görev yapmıştı. Bölgenin yakından tanıdığı Adıgüzel, Esenyurt’un köklü esnaflarından birisidir.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Mali Müşavirlerden Futbol TurnuvasıÖnceki Haber

Mali Müşavirlerden Futbol Turnuvası

Ak Parti Beylikdüzü yönetimi gazetecilerle buluştuSonraki Haber

Ak Parti Beylikdüzü yönetimi gazeteciler...

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!