esss

Bilişim Uzmanı Suat Işıklı Teknoloji kampına katıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bilişim Uzmanı Suat Işıklı Teknoloji kampına katıldı
Bilişim Uzmanı Mehmet Suat IŞIKLI Antalya’da düzenlenen HYBRONE teknoloji kampına katıldı. Türkiye’nin en büyük ve tamamen yerli mühendislerin hazırladığı, uluslararası alanda da çok büyük şirketlerin takip ettiği HYBRONE uygulamasının lansmanı ve eğitim kampı yoğun katılım ile gerçekleşti. Doğu Anadolu Bölgesinden kampa katılan tek isim Mehmet Suat IŞIKLI oldu.

Biges A.Ş.’nin düzenlediği Hybrone Teknoloji Kampı Yoğun bir Katılım ile Antalya’da Gerçekleşti. Türkiye’nin İlk ve Tek Güvenlik ve IoT Platformu adına düzenlenen "Hybrone Teknoloji Kampı", tüm bölgelerden bu etkinlikte yer alma koşullarını tamamlayarak katılım sağlayan Entegratörler ile 25-28 Nisan tarihleri arasında Antalya’da gerçekleştirildi. 

Etkinlik bir start-up şirket olarak büyük hayallerle girişilen, 26 yıllık Biges deneyim ve tecrübesi ile geliştirildikten sonra Türkiye’de faaliyet gösteren 3.7 milyon işletme arasında tek güvenlik ve IoT platform işletmesine dönüşen Hybrone’un hikayesini içeren video ve projenin girişimcileri aynı zamanda yatırımcıları olan Sayın Erdal Gökşen’in ve Sayın Serkan Gökşen’in açılış konuşmaları ile başladı. 

Hybrone portfoyüne katılan Akıllı Hırsız Alarm, İletişim Modülleri, IoT Cihazlar, Sensörler, Kameralar gibi donanım ürünleri ile marka bağımsız yeni CCTV, Araç Takip Entegrasyonları, Cloud Video Kayıt, Konum Servisleri, FacePIN, LocationPIN, Video Alarm Doğrulama, Senaryolar gibi yeni ve eşsiz dijital ürünlerin lansmanları gerçekleştirildi. Özellikle sıfır donanım -  yüzde yüz çözüm konsepti ile ilk kez lansmanı yapılan yeni ürün Hybrone Access Control çözümü katılımcılara yeni iş fırsatları sunarken dijital ürünlerle projenin nereye doğru evrileceği hakkında daha somut fikirler sağlamış oldu. 

"Hybrone'a Geçmek için 14 Neden" başlıklı sunumda platformun, müşterilere ve entegratörlere sağlayacağı katkılara vurgular yapılırken, katılımcılara Hybrone DMC (Hybrone altyapısını kullanan Alarm Merkezleri) - Biges 365 platformuna abone geçişleri için birçok teşvik programı açıklandı. Bununla beraber etkinlik katılımcılarına özel, özellikle yeni IoT ürün grubunun kullanım ve deneyimine ulaşabilmesi için özel kampanyalar ve destekler sunuldu.  

Hybrone pazar fırsatları, ürünler, çözümler, destek gibi Hybrone hakkında tüm bilgilere ulaşabilecek yeni web sitesi Hybrone.com ilk kez bu etkinlik günü yayına alındı. 

Daha büyük bir yenilik ise Hybrone.com içerisinde yer alan Hybrone Sanal Deneyim Merkezinin açılması oldu. Hybrone dünyasının simüle edildiği bu sanal deneyim alanında, gerçek mobil uygulama üzerinden okutulan QR kod ile ulaşılan web sayfasında yeralan mekandaki tüm cihazlar aktif oluyor ve mobil uygulama üzerinden kontrol edilebiliyor. Web üzerinden ise olay ve durum senaryoları tetiklenerek alınan aksiyonlar deneyimlenebiliyor. 

Atölye sınıf eğitimleri ile teorik ve uygulama eğitimleri verilirken, ana salona kurulan deneyim merkezinde tüm ürünlerin senaryolarla insanların hayatına kattığı daha fazla güvenlik ve konfor çözümlerinin çalışır şekilde örnekleri sergilendi. 

Devam eden ana sahne sunumlarında, Hybrone Entegratör uygulamaları içerisinden özellikle Servis Yönetimi konusunda müşteri tarafında sağlayacağı hizmet kalitesi ve memnuniyete vurgu yapılırken, müşteri davranış ve beklentilerini içine alan Hybrone Satış Stratejileri üzerine sunumlar yapıldı. 

Hybrone’un geleceği ve vizyonu kapsamında yapılan sunumda, 2026 yılı sonuna kadar hazırlanan teknolojik geliştirim ve ticari hedefler aktarıldı. 

Şirketlerin dijital dönüşümü konusunda Sayın İnan Acılıoğlu’nun örneklerle dünden bugüne değişimi ve pazarların nerelere evrildiği üzerine yaptığı müthiş sunum ve ünlü komedyen Onur Gökçek’in yaptığı stand-up gösterisi ile etkinlik tamamlandı. 

Hybrone ekosisteminde yer almak için adımlar atan, katılımları ile bizleri daha da motive eden tüm entegratörlerimize sonsuz teşekkürler. 

 

Kaynak:Esenyurt Haberleri

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Yavuz Morkoç Ardahan Kent Konseyi Başkan adayı olduÖnceki Haber

Yavuz Morkoç Ardahan Kent Konseyi Başkan...

Esenyurt'ta uyuşturucu operasyonu: Kaçmak için 5'inci kattan atladıSonraki Haber

Esenyurt'ta uyuşturucu operasyonu: Kaçma...

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!