esss

İlhan Aydemir Selahaddin Eyyübi için tekrar adaylığını açıkladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İlhan Aydemir Selahaddin Eyyübi için tekrar adaylığını açıkladı
Selahaddin Eyyübi Mahallesi kurucu muhtarı İlhan Aydemir, yılardır hizmet verdiği mahallesine yeniden muhtar adayı olduğunu açıkladı.

31 Mart mahalli seçimler yaklaşırken Esenyurt’ta mahalle muhtar adayları da peş peşe adaylıklarını açıklıyor.

 Esenyurt Selahaddin Eyyübi Mahallesi Muhtarı İlhan Aydemir, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde yeniden muhtar adayı olduğunu kamuoyu ile paylaştı. 2015 yılında kurucusu olduğu Selahaddin Eyyübi Mahallesi muhtarlığına seçilen aynı zamanda 9 yıldan buyana Mahalle muhtarlığı görevini yürüten İlhan Aydemir, yeni dönem için seçmenden destek istedi. 9 yıldır Selahaddin Eyyübi Mahallelisine hizmet verdiğini anlatan Aydemir, “Sizlerin destek takdiri ve teveccühü ile 8 Mart 2015 tarihinde seçimle muhtarlık görevini bana layık gördüğünüz için Allah hepinizden razı olsun.

9 yıllık muhtarlığım süresince ilk günkü hizmet aşkı ile muhabbet ve azim ile Mahallemiz için hep birlikte el ele gönül gönülle omuz omuza çalıştık ve çalışmaya devam edeceğiz inşallah ve bu kutlu vazifeden de oldukça memnunuz.

 Mahallemiz için bir eser, bir anı, bir Allah razı olsun bırakabildiysek ne mutlu bizlere. Allah nasip ederse ve sizlerin takdiriyle mahallemize hizmet konusunda bu kutlu yolda yeniden adaylığımı açıklıyorum” dedi. 31 Mart yerel seçimlerinde mahallesinde yeniden muhtar adayı olduğunu söyleyen Aydemir, kişi ayrımı gözetmeksizin ve elimdeki tüm imkânlarla yapmaya çalıştım. Mahallem ile devlet kurumları arasında köprü olarak sizden gelen tüm talepleri gerekli mercilere iletip çözümü ve sonucu noktasında takipte bulundum. Aynı gönül ile hep beraber mahallemizi güzelleştirmek eksiklerimizi gidermek adına herkesten destek bekliyorum. Mahallenin sorun ve sıkıntılarını yakından biliyorum. Kalan sorunlarımızı yeni dönemde çözüme kavuşturmak için tekrar adayım. Yeni dönem için mahallemizde muhtar adayı olan arkadaşlarımızın adaylıklarını kutluyorum. Hayrımızda ne varsa Allah onu bizlere nasip etsin. İnşallah” diye konuştu. Aydemir, ‘Her zaman doğruluktan söz eden "Doğruluk ve Dürüstlük Servetim Olsun" sloganı seçmenden destek istedi.

Kaynak:Esenyurt Haberleri

Anahtar Kelimeler:
  • 4
    SEVDİM
  • 12
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Lineer aydınlatma ile mağaza aydınlatmasıÖnceki Haber

Lineer aydınlatma ile mağaza aydınlatmas...

58 bin Esenyurtlu istihdam edildiSonraki Haber

58 bin Esenyurtlu istihdam edildi

Haber Yorumları

  • Şahap çiltepe05-01-2024 19:17

    Muhtarımız İlhan Aydemir zaten iki dönemdir büyük bir oy farkıyla insanların sevgisini kazanmışsınız inanıyorum bütün mahalleli yine tercihini sizden yana kullanacaktır şimdiden başarılar diliyorum

  • Erkan Aydemir05-01-2024 18:32

    gerçekten 2 dönemdir yapıyor mahallemiz adına gerçekten en doğru karar tüm selahaddin eyyubi mahallesi sakinlerine hayırlı olsun muhtarımızın başarılarının devamını diliyorum.

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!