© Esenyurt Haberleri

Bu kez de 'Evet' tıraşı yaptılar

Başkentte 34 yıldır kuaförlük yapan Münür Önkan, referanduma sunulması beklenilen anayasa değişikliğine desteğini ifade etmek için ilgi çekici bir saç modeli tasarladı.

"DEVLET İÇİN EVET"

Ankara'nın Çankaya ilçesindeki Emek Mahallesi'nde kuaförlük yapan, Türkiye Berberler ve Kuaförler Milli Takım Kaptanı Önkan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, referanduma sunulacak anayasa değişikliğine destek vermek için çırağının kafasının arkasını "Devlet İçin Evet" şeklinde kazıdığını anlattı.

Anayasa değişikliğinin bir ülke meselesi olduğunu, bu nedenle duyarsız kalamadıklarını ifade eden Önkan, "Sağduyulu davranan Devlet Bahçeli ve diğer siyasilerimiz gerçekten özveriyle bu süreci yürüttüler. Biz de tepkimizi tasarladığımız modelle ortaya koyduk" dedi.

Önkan, tasarımının vatandaşların ilgisini çektiğini, çırağını görenlerin fotoğraf çektirmek ve imza almak istediklerini dile getirdi.

Daha önce de değişik konulara ilişkin saç modelleri tasarladığını ifade eden Önkan, şunları söyledi:

"DEVLET BAHÇELİ İÇİN 'SENSİZ ASLA' VE 'OYUNU BOZ' YAZMIŞTIM"

"Bir seçim sürecinde Devlet Bahçeli için 'Sensiz Asla' ve 'Oyunu Boz' yazmıştım. Bununla beraber Filistinli kardeşlerimize destek için 'İsrail:Nazi' anlamına gelen bir saç tasarımı yapmıştım. 'No War' diyerek savaşa hayır dediğimizi duyurmaya çalıştık. Dünyada yaşanan olaylara ilişkin düşüncelerimi bu şekilde beyan etmeye çalıştım."

"YÜZDE 65 EVET ÇIKACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM"

Halkı referandum konusunda bilinçlendirmek için gayret göstereceklerini belirten Önkan, referandum sonucunda yüzde 65 "evet" çıkacağını düşündüğünü bildirdi.

Önkan'ın Gazi Mesleki Eğitim Merkezinde Saç ve Cilt Bakım Uzmanlığı eğitimi alan çırağı Alper Beksiz ise saç modelini gören insanlardan olumsuz bir tepki almadığını söyledi.

"HİÇ OLUMSUZ BİR TEPKİ OLMADI"

Beksiz, "Dün ustamla AVM'ye gittik. Herkes benimle fotoğraf çektirmek istedi, benden imza istedi. Modeli görüp etkilenenler oyunun evet olacağını söyledi. Tıraşımı kimin yaptığını soranlar oldu. Hiç olumsuz bir tepki olmadı. Olmamasını da istiyoruz. Olumsuz tepki veren de bizim vatandaşımız, ağabeyimiz, ablamız, kardeşimiz, olumlu düşünen de" diye konuştu.

İlginizi Çekebilir

Esenyurt’ta aday olamadı Merkez Bankası Denetleme Kurulu üyeliğine seçildi

31 Mart’ta gerçekleştirilen yerel seçimlerde AKP’nin Esenyurt Belediye Başkan aday adayı olan Metin Toprak, Merkez Bankası Denetleme Kurulu üyeliğine seçildi.

Yenidoğan' şebekesine operasyon Esenyurt’ta sıçradı

İstanbul ve Tekirdağ'da düzenlenen eş zamanlı operasyonda, bebekleri özel hastanelerin yenidoğan servislerine naklederek ve burada usulsüzlükler yaparak haksız kazanç sağladığı öne sürülen aralarında 14 doktor ile 17 hemşirenin bulunduğu 41 kişi gözaltına alındı..

İstanbul'da çöl tozundan en çok etkilenen ilçe belli oldu

Afrika'dan gelen çöl tozu megakent İstanbul'u da sardı. Bakanlık verilerine göre en çok etkilenen ilçeler belli oldu.

Emeklilere zam yapılıp yapılmayacağını bakan açıkladı

Emeklinin ara zam ya da seyyanen zam beklentisi suya düştü. Temmuzda masaya yatırılacağı açıklanmıştı ama Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Vedat Işıkhan, emeklilere ara zam yapılmayacağını söyledi. Böylece emekli sadece enflasyon farkını alacak. Bahar geçecek, yaz geçecek emekli kışa "belki ara zam" alırız diye bekleyecek

YSK'dan Hatay, Ardahan ve Iğdır kararı

Yüksek Seçim Kurulu'nda (YSK), 31 Mart'taki yerel seçim sonuçlarına itiraz mesaisi sürüyor. Kurul; Hatay, Ardahan ve Iğdır'da seçim yenileme taleplerini reddetti.

Ramazan Bayramı mesajları

Bayramı bayram yapan birlikte olmaktır. Mutluluğu, sevgiyi birlikte paylaşmaktır. Her bayram aynı heyecanla beklenir, aynı sevinçle yaşanır. Ailemizden, sevdiklerimizden uzak geçirdiğimiz bayramlar da var elbet. Ne kadar uzak olsak da kalbimiz hep onların yanında olur. Bayramınızı Kutluyoruz..

TÜM HABERLER