© Esenyurt Haberleri

Esenyurt'ta Esnafı Film Sahnesi Gibi Dolandırdılar

Esenyurt’ta oto yedek parçacısı dükkanına gelen 2 kişi, film sahnelerini aratmayan bir yöntemle, para vermeden dükkandan kaçtı. Dolandırıcılık anı ise iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, geçtiğimiz günlerde Esenyurt Fatih Sanayi Sitesi’nde bulunan oto yedek parçası satan bir dükkanda meydana geldi. İddiaya göre, oto yedek parçası dükkanına arabayla gelen 2 kişi, ihtiyaçları olan bir parçanın olup olmadığını sordu. Gelen kişilerden birisi, poşetin içerisinde koyduğu parça ile dükkan içerisinde gezinmeye başladı.

Çalışanların bir anlık boşluğundan yaralanan şüpheli şahıs, elindeki parça ile dükkandan dışarı çıktı. Diğer şahıs ise başka bir parça daha almak istediğini bunun içinde bir telefon beklediğini ifade ederek, çalışanların dikkatini dağıtmaya devam etti. Bir süre sonra diğer şüpheli de elini kolunu sallayarak dükkandan çıktı.

Olaydan sonra 2 şüpheli adamın dükkandan para ödemeden kaçtığını anlayan çalışanlar, polise giderek güvenlik kameraları ile birlikte kendileri para vermeden dükkandan kaçan şahıslardan şikayetçi oldu. Polis şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

Dolandırıcılık şüphelileri güvenlik kamerasında

Güvenlik kameralarının kaydettiği görüntülerde birisi beyaz tişörtlü diğeri ise kareli gömlekli 2 kişinin dükkana gelişi ve satış temsilcileri ile görüşmeleri yer alıyor. Görüntülerin devamında ise şahıslardan birisinin siyah poşet içinde 500 lira değerinde ürünü alıp dışarı çıkması ve bir süre sonra diğer şüpheli şahsında peşinden gitmesi görülüyor.

 Kaynak : İHA

İlginizi Çekebilir

Sebahat Teyzeden Başkan Özer'e anlamlı sözler

Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer, tek başına yürümekte zorlanan ve kendisinden baston talebinde bulunan 76 yaşındaki Sebahat Pelin’in isteğini karşıladı. Sebahat teyzeyi evinde ziyaret eden Başkan Özer, anneler gününü kutlayarak ona baston hediye etti.

Esenyurt'ta 2 motorcu terör estirdi! Evlere ve arabalara ateş açtılar

Esenyurt'ta gece yarısı 2 motorcu terör estirdi. Motorlular sokak ortasında evlere ve arabalara ateş açtı.

Başkan Efrail Çifci güven tazeledi

İstanbul Ardahan Kültür Evi'nin 12 Mayıs 2024 Pazar günü gerçekleşen 9'ncu genel kurulunda mevcut başkan, Efrail Çifçi tek liste ile yeniden Kültür Evi Başkanı oldu.

Esenyurt'ta "Yan baktın" kavgasında silahlar konuştu!

Esenyurt’ta iddiaya göre yan bakma nedeniyle çıkan kavgada 1 kişi yaralandı. Kavga anları güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Esenyurt’ta Elektrik hattında patlama: 1 yaralı

Bir binanın çatı katına inşaat malzemesi taşıyan vinç yüksek gerilim hattına çarptı. Çarpmanın etkisiyle meydana gelen statik elektrik sonucu yer altında bulunan elektrik hattında patlama meydana geldi.

Başkan Özer yılın “Kültür ve Sanat Markası” ödülünü aldı

Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer, İstanbul İş İnsanları Derneği’nin düzenlediği 8. Türkiye Marka Zirvesi’nde yılın Kültür ve Sanat Markası ödülünü aldı. Sahnede yaptığı konuşmada sanata ve spora katkı sunan herkese teşekkür eden Başkan Özer, hedefinin Esenyurt’u, kültür, sanat ve sporun başkenti haline getirmek olduğunu söyledi.

TÜM HABERLER